Top Social

My March

maanantai 31. maaliskuuta 2014
 photo PicMonkeyCollage_zps3815c1d4.jpg
Hei kaikki ja ihanaa maaliskuun viimeistä päivää ! Maaliskuu on kulunut nopeammin, kuin osasin odottaakaan ja mulla alkaa olla jo vähän kevättä rinnassa. Tuleva kesä pyörii mielessä, samoin kuin seuraava ja viimeinen jakso. Mun on vaikea kuvitella, kuinka kohta jo ensimmäinen lukiovuosi on takana- justhan mää pieni 9-luokkalainen pääsin peruskoulusta ja tein yhteishaunkin. Nyt on jo kahden vuoden päässä siintävät kirjoitettavat aineet päätettynä, kurssit suunnilleen suunniteltuna ja pohditaan ankarasti seuraavaa opiskelupaikkaa ja sitä kuuluisaa ammattia. Mihin mun elämän parhailla vuosilla on kiire ?
 photo Untitled_zps8a8a9506.jpg
...Vietin hiihtolomaa.
...Keskityin kouluun täysillä.
...Uudistin blogini ulkoasun totaalisesti ensimmäistä kertaa.
...Suunnittelin ensi vuoden kurssivalinnat.
...Vietin äidin ja Vilman kanssa tyttöjen iltaa.
...Suunnittelin kevät- ja kesävaatteita.
...Kuntosali sai väistyä koulukiireiden tieltä.
 photo PicMonkeyCollage_zps9182bc06.jpg
Mun tyyli on ollut vähän hukassa tän kuun ajan, enkä oikein tiedä enää mistä tykkään, ja mistä en. Tällä hetkellä mun tavalliset ja normaalit asuvalinnat on mun omissa silmissä käynyt tylsiksi. Alan olla aina vain nirsompi vaatteita kohtaan. Tällä hetkellä kiuitenkin iskevät boyfriend-farkut (jotka on muuten tilauksessa para-aikaa, iiks !), peplumpaidat, korot, mekot ja hameet(varsinkin maxi) ja tottakai ne paljon puhutut Niken Air maxit. Haluisin mun vaatekaappiin vähän uutta ulottuvuutta. Nähtäväksi jää, onnistuuko se tällaisilla vetimillä. 


Tässä olisi mun tän kuun ostokset ja huulipuna, jonka ostin kylläkin jo helmikuussa, mutta se ei kerennyt ostosesittelyyn. Se olikin mun tän kuun ostoksista ainoo, jota en ostanut kirppikseltä. Vaatepuolta kun katsoo, niin huomattavissa on innokasta kevään ja kesän odotusta. Hame (joka ei olekaan täällä vielä esiintynyt), ihanat mintunvihreät korkkarit, värikäs peplum ja muutamat shortsit ainakin viittaavat vahvasti kesään. 
 photo DSC_0118800_zpsc08c67f8.jpg yöpuku: Bonus kirppis (H&M)1€
hame: Bonus kirppis (H&M)4€ 
korkkarit: Bonus kirppis7€
beige neule: Bonus kirppis (H&M)2€
ruskea bolero: Bonus kirppis (Pieces)1,5€ 
peplumpaita: Radio kirppis (Gina Tricot)2€
viininpunainen neule: Radio kirppis (H&M)2,50€
urheilurintsikat: Radio kirppis (H&M)3€
huulipuna: Prisma (Rimmel)2€
valkoiset shortsit: Bonus kirppis (Only)2€
pinkit shortsit: Bonus kirppis (Seppälä)4€
yht:31€
 photo PicMonkeyCollage800_zpsa0ee0af6.jpg
Maaliskuussa kerkesin myös viettää hyvin aikaa Nallen kanssa touhuten. Yhden viikonlopun vietin täysin Nalle-vastuussa, käytiin Nallen kanssa geokätköilemässä, vierailtiin Teiskossa, mummolassa ja iskällä. Nallella on myös ollut touhukas kuukausi. Poika alkaa uhkaavasti olla murrosikäinen ja välillä hyvällä menestyksellä jo osoittaakin sitä. Saa nähdä kuinka purjeessa ollaan ensi kuussa.

Nyt onkin aika hyvästellä maaliskuu ja kääntää nokka kohti huomenna alkavaa huhtikuuta ! Aurinkoista päivää kaikille:)
2 kommenttia on "My March"

Kiitos kaikista kommeteista :)!