Top Social

Maximekko

torstai 3. huhtikuuta 2014
 photo vaatteitajameikkejauml22valmis800_zps896f9c26.jpg  photo DSC_0383_zps278840d2.jpg  photo DSC_0407_zps95a3de81.jpg  photo DSC_0396_zps924b7420.jpg
Moikka vaan kaikille täältä rentoilun tyyssijasta ! Mulla on nyt koeviikko ohi ja huomenna starttaa uusi jakso ja illalla olisi tiedossa vielä juhlat. Tänään saan viettää sängyn pohjalla vielä vapaapäivän. Eilen kävin kuitenkin kaupungissa pyörähtämässä ja tämä ihana maximekko sattui eteeni Gina Tricotissa. Onnekseni mulla oli jouluna saadussa lahjakortissa vielä rahaa, ja niin tämä unelmien maximekko löysi paikkansa mun vaatekaapista. Maximekot vei mut mukanaan jo viime kesänä, mutta en siitä huolimatta ostanut yhtäkään. 

Mietin sitten tottakai ensimmäisenä, että mitä puen tän kanssa. Tässä muutama inspiraatiokuva teillekin. Lopulta päädyin siihen, että mekon kanssa sopii melkein mikä vaan. Sen päälle voi laittaa neuleen, jakun tai vaikkapa tuon raitapaidan. Kenkävalikoimastanikin mitkä vaan popot käyvät maximekon kanssa, samoin kuin himoitsemani Air Maxit. Tämän saa hyvin muokattua niin arkeen kuin juhlaankin, eli ei ole siis vaikeaa arvata mitä laitan huomisillan juhliin päälle :) 
2 kommenttia on "Maximekko"

Kiitos kaikista kommeteista :)!