Top Social

Synttärilahjoja

tiistai 6. toukokuuta 2014
DSC_0741 DSC_0745
Äidiltä ja isäpuolelta sain lahjaksi rahaa, joilla mun oli tarkoitus ostaa uudet kengät. Nää ihanuudet onkin täällä blogin puolella jo esiintyneet aiemmissa asukuvissa. Kaiken lisäksi löysin nää alesta, jonka jälkeen en voinut houkuttelevalle pinkille mitään ! Nää tulee todella tarpeeseen kuntosalilla ja kesän asukokonaisuuksissa:)
DSC_0760 DSC_0753
Poikaystävän lahjan sain valita itse ja valinta ei ollut vaikea. Tämä kyseinen Viva la Divan paletti on pyörinyt mielessäni jo jonkin aikaa. Tää on ihan täydellinen mun tarpeeseen, kun mulla ei oo rahaa monia kymppejä pistää Naked-palettiin. Juuri sopivat sävyt arki ja jopa juhlameikkeihin ! Pikkusiskolta sain myös kuvassa näkyvän luomivärisiveeltimen häivyttämiseen.
DSC_0779
Kummeilta sain nämä kaksi ihanaa kirjaa, jotka on kyllä molemmat todellakin mun mieleen ! Tuon Style-kirjan olenkin lukenut jo alle viikossa vähäisestä omasta ajastani huolimatta puoleen väliin. Kirja on täynnä hyviä vinkkejä liittyen pukeutumiseen ja vaatteisiin. Kuinka kummit osasikaan valita näin osuvasti ;) Toiseen Hyvän mielen vaatekaappi-kirjaan en ole ehtinyt vielä syvällisemmin tutustuakaan.
DSC_0011
Tämä supersöpö kesäinen turkoosi hologrammilakka oli osa pikkusiskolta saatua lahjaa:) DSC_0770
Tämä ihana kultaisella ketjulla somistettu kaulakoru kuului myös pikkusiskolta saatuun lahjaan. Jos mun pitäisi sanoa kaksi asiaa, mitä naisella ei voi olla liikaa, ne olisivat kyllä korut, kengät ja meikit. Meikkejä voi tosin olla liikaa- nimittäin naamassa. Tämä yksilö on siis loistava lisäys muuten värikkääseen korukokoelmaani:)

Näiden lahjojen lisäksi isän, mummin ja papan lahjat ovat vielä kokonaan odottamassa ensi viikonloppua. Muilta sain rahaa (kesän Bremenin matkakassaan) ja mummolta lisäksi ehkä maailman hauskimman seurapelin Rummikubin. Kannattaa tutustua !
2 kommenttia on "Synttärilahjoja"
  1. Kaunis kaulakoru! :) Multa löytyy noi molemmat kirjat, ja ne on kyllä hyviä.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Suvi :)! Odotan kyllä innolla että pääsen tuon toisen kimppuun .. ;)

    VastaaPoista

Kiitos kaikista kommeteista :)!