Top Social

Ihania kirppislöytöjä !

keskiviikko 11. kesäkuuta 2014
DSC_0940
Tänään oli juuri sellainen- täydellinen kirppispäivä ! Töiden ja Nallen ulkoilutuksen jälkeen suuntasin polkuni kirppikselle. Alun perin suunnitelmissa oli mennä läheiselle Bonus kirppikselle, mutta sitten muistinkin että Radio kirppis on auki viiteen. Vaikea arvata miten kävi. Kiersin koko kirppiksen aika kiireellä, koska aikaa oli vajaa tunti, mutta korini alkoi uhkaavasti täyttyä jos jonkinmoisesta ihanuudesta. 
PicMonkey Collage
Aluksi löysin valkoisen jakun, mutta matkan varrella tarkemmin tutkiskellen huomasin, että siinä on tahroja. Hylkäsin siis ajatuksen tahraisesta jakusta, mutta viime metreillä tämä beigen harmaa jakku osui silmääni. Hintaa olikin vain neljä euroa, joten tämä ei ollut lompakolle kova kolaus. Tällä saa asuihin helposti siistin ja huolitellun ilmeen. Lisäksi löysin mustan hulmuavan maksimekon, joka maksoi 1,20 euroa. 
DSC_0977 DSC_0984
Nämä Guessin korkokengät huusivat nimeäni jo käytävän toisesta päästä, enkä enää pystynyt ohittamaan niitä. Juuri oikeaa kokoa, eikä 15 euron hinta tuntunult niin kipeältä kuin yleensä kirppiksellä. Love, love, love !
DSC_0970
Olen jo jonkin aikaa etsinyt mustaa tai valkoista pikkulaukkua ja nyt mä sen löysin ! Tämä oli täysin käyttämätön (silicatkin vielä sisällä:D) ja hinta oli neljä euroa. Kultaiset yksityiskohdat olivat vain plussaa. Täydellinen laukku asuun kuin asuun:)

DSC_0989
Vyön nappasin mukaan aivan viime hetkillä, sillä se on suloisen värinen ja sillä saa tuotua juhlavuutta tavallisempiin asuihin ja esimerkiksi hameisiin:) Tämä oli varmaan paras kirppiskierros, minkä olen koskaan tehnyt ! Mitä mieltä te olette ?
5 kommenttia on "Ihania kirppislöytöjä !"
 1. Aika hyviä löytöjä oot tehnyt! Erityisesti tuo pikkulaukku miellyttää mun silmää. :)

  VastaaPoista
 2. Aivan innoissasi olet kirjoittanut kivaa tekstiäkin! Keep on the good spirit ;)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Suvi:)! Laukku on kovasti munkin mieleen;)

  Joo, kerrankin tein postausta päivällä niin jaksoi enemmän paneutua tekstiin:) Kiitos !

  VastaaPoista
 4. Tosi hyvät löydöt! Itekkin kävin eilen kirppistelemässä, tosin bonuksella kun se on lähempänä mua ja radiolle en ehtinyt.

  VastaaPoista
 5. Kiitos Inka :)! Mäkin eksyn useammin bonukselle kun se on lähempänä ja pidempään auki :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista kommeteista :)!