Top Social

Turquoise smoky eyes

keskiviikko 25. kesäkuuta 2014
PicMonkey Collageturkoosi2
Heippa kaikille ! Kesälomalla oon innostunut tosi paljon kokeilemaan uusia meikkejä, koska aamuisin on niin paljon aikaa. Oon myös haalinut kaikenlaisia uusia ihania meikkejä, joita innolla kokeilen ja sovellan erilaisiin meikkikokonaisuuksiin. Olen kuvannut monia meikkejäni kesäkuussa ja vähän toukokuunkin puolella, joten ajattelin aloittaa uuden postaussarjan, jossa esittelen näitä väsäämiäni meikkejä, ja opastan niiden tekemisessä. En ole meikkaamisessa kovin hyvä, mutta olen tosi innostunut kokeilemaan ja oppimaan uutta, joten siirrytäänpä pidemmittä puheitta ensimmäisen meikin pariin !

Tämä meikki on sama, jonka tein kosmetiikkaobsession meikkikilpailuun. Tätä voisi soveltaa arkisempaan käyttöön poistamalla koristeet ulkonurkasta ja vaihtamalla pinkin johonkin neutraalimpaan sävyyn. Itse oon ihastunut tosi paljon turkoosiin ja se sopii musta todella hyvin vaaleiden asukokonaisuuksien kanssa. Meikkiä tehdessäni usein mietin samalla myös päivän asun, jotta ne sopisivat tyylillisesti sekä värien puolesta yhteen:)
DSC_0879 DSC_04002
1 Ensimmäisenä levitin sisänurkkaan ja koko liikkuvalle luomelle turkoosia. Itsekäytin kahta eri turkoosia: toinen on vaaleampi ja siinä on vähemmän shimmeriä, toinen taas tummempi ja shimmerisempi. Haluan pigmentin voimistuvan ulkonurkkaa kohden, joten lisään turkoosiakin sen mukaan. Pyöreä luomivärinappi on Seppälästä (Golden Rose sävy 119) ja nelikko on Loreal Parisin sininen paletti, jonka numeroa en löytänyt. 
2 Ulkonurkkaan lisäsin shimmertävää sinistä H&M:n Smoky-paletista. Levitin sitä ulkonurkkaan häivyttelevin liikkein. 
3 Ulkonurkkaan lisäsin sinisenkin ulkopuolelle Viva la Divan Nudie-paletista tumman ruskeaa (sävy Fancy). Häivyttelin sitä tummansiniseen.
4 Otin häivytys siveltimeen suosikki häivytyssävyäni Nudie-paletista (sävy Definite). Häivytin sen avulla ruskean ulkonurkan ja etenin varovasti myös kohti sisänurkkaa. 
5 Kulmaluulle lisäsin sävyä The one, jonka avulla häivyttelin vielä ruskeita sävyjä. Lopuksi korjailin vielä sisänurkan turkoosia. 

Lopuksi lisäsin koristeet ulkonurkkaan ripsiliimalla sekä lisäsin tummanruskean rajauksen ja ripsivärin. Tämän jälkeen tein meikkipohjan. Vinkkinä ulkonurkkaan: Jos ulkonurkasta haluaa tarkan kannattaa lisätä teippi kulkemaan ripsien ulkonurkasta kohti kulmakarvan päätä. Lopuksi kun luomet ovat valmiit, poista teippi ja häivytä rajaa varovasti. 
3 kommenttia on "Turquoise smoky eyes"

Kiitos kaikista kommeteista :)!