Top Social

Bremen part 1

torstai 31. heinäkuuta 2014
Heipä hei kaikille siellä ruudun toisella puolella ! Sain vihdoin aikaiseksi käydä läpi näitä Saksan reissun kuvia, ja aion kertoa matkasta nyt hieman kuvien avulla:) Kokonaisuutena reissu oli tosi onnistunut ja näitä postauksia on tulossa 1-3 vielä lisää !
DSC_0003
Meidän lento lähti Tampereelta keskiviikko illalla ja saimmekin koneesta ihastella kaunista ilta-Eurooppaa. Kuvassa olemme jo Bremenin yllä ja valmistautumassa laskuun. Lentomatka sujui ongelmitta, vaikka se olikin Antin ensimmäinen lento ikinä. 
DSC_0008
Ensimmäisenä päivänä suuntasimme tietenkin shoppailemaan hieman kauempana keskustasta sijaitsevaan Water front-kauppakeskukseen. Ensimmäisenä kolusimme Primarkin lävitse ja siihen vierähtikin ensimmäiset kaksi tuntia ihan kevyesti. Pian meidät yllättikin jo nälkä ja päätimme syödä Pizza hutissa. Pitsat olivat halpoja ja hyviä, pitsan voimin jatkui ankara shoppailu. 
DSC_0011
Eih, en kestä katsella näissä suklaakaupoissa ! Mieli olisi tehnyt tyhjentää koko kauppa, mutta lopulta päädyin ostamaan muutamat suklaahuulipunan mulle ja perheelle tuliaiseksi. 
DSC_0012
Weserin rannassa oli päivemmällä hiljaista, mutta iltaisin kadut täyttyivät ihmisistä ja pyöräilijöistä. Pakkohan sitä oli maistaa kaupungin omassa panimossa (näkyy taustalla) tehtyä olutta :D
DSC_0020
Ensimmäisenä päivänä ihastelemassa maisemia kyseisen joen rannalla. Tuolla rannassa tuli kyllä vietettyä aikaa jokaisena iltana ja toivottavasti tulee vielä joskus tulevaisuudessa vietettyä. Kovin kaunis paikka päivällä, mutta vieläkin upeampi illalla lamppujen valossa. 
DSC_0040
Iloinen shoppailija päivän päätteeksi palaamassa huilaamaan. Majoituimme siis äitini serkun luona, ja heille vei kaunis puistotie jonka läpi tuli käveltyä useita kertoja päivässä. 
DSC_0074
Tässä se samainen puisto.
DSC_0076
Am Brill- pysäkki jonka läpi suhasimme päivittäin. En malttanut olla ihastelematta päivittäin kaupungin kauniita taloja, sisäinen arkkitehtini heräsi eloon näitä luomuksia katsellessa. 
DSC_0081
Toisen päivän lounas- Fish and chips Water front-kauppakeskuksessa. 
DSC_0110
Kuljimme toisena päivänä hieman autioituneen oloisen kauppakeskuksen läpi ja nappasimme pika-asukuvat. Päällä oli hieman pilvisen ja sateisen sään vuoksi punaiset pillifarkut ja aina luotettava musta pitsitoppi. Tässä kohtaa olivat päivän shoppailut aikalailla pulkassa- tosin ei koko reissun !

Mukavaa torstaita kaikille ! Me tavataan vielä muutamien Bremenin postauksien parissa:) 
Untitled
Post Comment
Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommeteista :)!