Top Social

Shoe inspiration

perjantai 11. heinäkuuta 2014
Moikka ja tervetuloa lukemaan uusien popojeni hehkutuspostausta ! Nämä kengät nappasin H&M:n alehyllystä (viimeset kappaleet!) ja kiikutin hetkeäkään epäröimättä kassalle. Hintaa jäi alennuksen jälkeen 15 euroa. Oon kovasti jo pohdiskellut kahden viikon päässä siintävää Bremenin matkaa ja tietenkin vaatteita mitkä päätyvät mun rajalliseen matkalaukkuun. Kuuden (neljän kokonaisen) päivän reissulle on niin vaikea valita vaatteita, koska en mielelläni käytä samoja vaatteita päivästä toiseen. Olen jo lähes päättänyt, että nämä kengät tulevat mukaan hienommiksi kengiksi. Näiden lisäksi ehkä lenkkarit tai Converset tai ballerinat tai.... Joka tapauksessa kokosin näiden ihanuuksien ympärille hieman erilaisia asuja, koska nää on niin äärettömän monikäyttöiset ! Mitkä näistä asuista iskee teihin ?
DSC_0884
Hieman viileämmälle kesäpäivälle valitsin neuleen, jonka paikan väri sopii täydellisesti kenkien ruskeaan korkoon. Koska käytän harvemmin kokonaan neutraaleja asuja, tätäkin piristävät pirtsakat pinkit shortsit. Kenkien kultaiseen solkeen sopivat loistavasti kultainen rannekello, hiusponnari ja rusehtavat 
aurinkolasit.  DSC_0891
Tähän asuun valitsin mustaa, jonka pariksi väriä tuomaan pirteä turkoosi-pinkki tuubitoppi. Muuten naiselliseen asuun pientä särmää tuovat pyöreät aurinkolasit. Tykkään mätsätä asun ja meikin sopimaan yhteen, joten meikkiin laittaisin topin pinkkiin sopivaa huulipunaa. 
DSC_0896
Tän asun juttu on koruissa. Valitsin neutraalin valkoisen pitsitopin ja sen pariksi vaaleat farkkushortsit. Ranteisiin iso kasa rannekoruja sekä kello. Ettei asu jäisi kokonaan neutraaliksi, valitsin joukkoon myös pari värikkäämpää korua. 
DSC_0903Viimeiseen asuun valitsin rakkaan maksimekkoni, joka sopii kenkiin kuin kenkiin. Huivi raikastaa muuten harmaa-mustaa asua sen suloisella ja kesäisellä kukkakuosilla. Meikkiin vaalea huulikiilto. 
Untitled
2 kommenttia on "Shoe inspiration"

Kiitos kaikista kommeteista :)!