Top Social

Toinen vuosipäivä @Helsinki

sunnuntai 13. heinäkuuta 2014
DSC_09812 DSC_10022 PicMonkey Collage
Heippa kaikki ! Mulla on tosi kiva viikonloppu takana, kun vietimme Antin kanssa meidän 2-vuotispäivää. Perjantaina halusin muistaa Anttia pikku yllärillä ja järkkäsin meille piknikin rannalle. Syötävänä oli täytettyjä croisantteja, mansikoita, viinirypäleitä ja herkkujätski. Päivä oli lämmin ja uimaankin uskalsin. Kolme tuntia vierähti nopeasti ruohikolla ja kallioilla loikoillen ja eväitä nautiskellen.

 Illalla täytyikin laittaa laukut valmiiksi, koska aamulla oli aikainen herätys. Oltiin varattu Onnibus-matka Helsinkiin viettämään meidän toista vuosipäivää. Ilmat suosivat ja päivä oli täydellinen shoppailulle ja Helsingin ihanasta tunnelmasta nauttimiselle. Aamupäivän kiersimme ahkerasti kauppoja ja kävimme Itäkeskuksessa. Kuudelta kaupat menivät kiinni ja loppu illan yhdeksään asti vietimme nauttien kauniista kesäillasta puistoissa ja Tuomiokirkolla. Täällä postausta viime vuosipäivästämme. Täydellinen viikonloppu ! Miten teidän viikonloput on sujunut ?

PS. Tarkka silmäisimmät varmaan jo huomasivat hiuksistani lähteneen lähes kymmenen senttiä, seuraavissa postauksissa hiuksista enemmän ;)
Untitled
Post Comment
Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommeteista :)!