Top Social

August lookbook

sunnuntai 31. elokuuta 2014
PicMonkey Collage
Elokuussa suosin:

urheiluvaatteet. Päälleni eksyi usein lenkkarit kouluun sekä myös niiden nimenomaiseen käyttötarkoitukseen eli kuntosalille ja lenkille. Sporttisuus ja mukavuus taitaa olla myös syyskuun sana!
maanläheiset värit. Sateisina aamuina on tullut usein napattua kaapista jotain ruskeaa, harmaata, mustaa, oranssia tai beigeä. Tällaisiin väreihin on syksyllä helppo turvautua, mutta toivottavasti löydän syksyyn ja talveen väriäkin vain mustan lisäksi.
helppo meikki. Olen panostanut paljon meikkipohjaan ja syksyn rakkaus on punakat posket. Sekoittelen aamuisin yleensä kahta eri punaa, joilla saa hieman eloa poskiin. Lisäksi varjostan kasvot hienovaraisesti ja lopuksi lisään ripsiväriä taivutettuihin ripsiin. Viimeistely huulipunalla tai Maybelline Babylipsillä.
kultaiset korut. Mun aina luotettavalla kultaisella kaulakorulla, kellolla ja korvakoruilla on ollut iso osa tän kuun asujen piristämisessä. Ne sopivat kaikkiin asuihin ja tyyleihin!
musta nahka. Olen suosinut paljon uusia mustia tekonahkaisia nilkkureita ja mustaa tekonahkalaukkua. Ne toimivat niin yhdessä kuin erikseen. Lisäksi päälle olen useasti vetäissyt nahkatakin ja johan on nahkaa kerrakseen! 

Mitkä on ollut sun elokuun lempparit?
Untitled
Post Comment
Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommeteista :)!