Top Social

Back to school: makeup

tiistai 5. elokuuta 2014
Heippa ! Tänään olisi koulujen alkuun liittyen puhetta meikistä. Itse tykkään laittautua aamuisin pitkään ja hartaasti. Istustelen rauhassa meikkipöydän ääressä ja rauhassa fiilistellen mallailen erilaisia värejä ja ideoita. Kouluun meikin pitäisi kuitenkin olla siisti, mutta sen tekemiseen ei ole koko päivää varattu aikaa. Suoraan sanottuna lähden kyllä liikenteeseen mielummin kokonaan ilman meikkiä, kuin hutaisten sutaistulla meikillä. Yksi hyvä ja nopea vaihtoehto olisi meikkipohjan lisäksi kulmien täyttäminen ja silmämeikiksi yksinkertaisesti ripsiväri ja ehkä ohut rajaus. Oon kuitenkin liian intohimoinen meikkaaja, joten tässä postauksessa esittelen yhden mun tavallisista koulumeikeistä. Yleensä käytän neutraaleja sävyjä silmissä ja huulet tykkään mätsätä päivän asuun. Tällaista tänään, kertokaa jos haluaisitte nähdä lisää erilaisia arkimeikkejä ! PicMonkey Collage 1. Pohjustin silmäluomet ja aloitin meikin luomivaosta. Otin häivytyssiveltimeen aurinkopuuteria ja häivyttelin lämmintä sävyä edestakaisin liikkein luomivaossa. 
2. Otin samaan häivytyssiveltimeen Nudie-paletista kylmempää vaaleanruskeaa mattasävyä ja häivyttelin värin luomivakoon. Tällä kertaa en nostanut häivytystä niin ylös kuin aurinkopuuterin. 
3. Otin lättänään luomivärisiveltimeen tummanruskeaa helmiäissävyä¨samasta paletista ja muotoilin siveltimellä ulkonurkkaan v-kirjainta. 
4. Sekoitin häivytyssiveltimeen mattamustaa ja jo aiemmin luomivaossa käytettyä ruskeaa. Häivyttelin luomivakoa. Otin lättänään luomivärisiveltimeen vaaleaa helmiäissävyä ja lisäsin sitä sisänurkkaan ja kulmaluulle.
5. Lisäsin ohuen ruskean nestemäisen rajauksen. Rajasin tummanruskealla luomivärillä myös alaulkonurkan. Lisäsin ripsivärin ylä- ja alaripsiin. DSC_0920 DSC_0927 DSC_0938
Tuotteet joita käytin:
Silmämeikki:
Viva la Diva Nudie collection
Maybelline New York Waterproof Illegal Length mascara 
Lumene Blueberry Volume Black Crystal
Sephora- puuteri
NYX jumbo eyepencil
kasvot:
Loreal Paris True match the foundation
Loreal Paris True match the powder
H&M blusher
Sephora-puuteri
kulmat:
NYX eyebrow cake powder
huulet:
MUA lipstick shade 13
DSC_0943
Tässä myös siveltimet ja muut tarvikkeet joita käytin. 

Mukavaa koulun alkua kaikille ! Mulla uusi lukukausi starttaakin jo huomenna, enkä voisi olla vähemmän motivoitunut. Kyllä se lukion kakkonen mutkin vielä tempaa mukaansa. Ihanaa iltaa kaikille !
Untitled
2 kommenttia on "Back to school: makeup"

Kiitos kaikista kommeteista :)!