Top Social

Back to school: Outfit

sunnuntai 3. elokuuta 2014
PicMonkey Collage3 DSC_0628 DSC_0652 DSC_0614800 DSC_0662 DSC_0634
Elokuu- niin ihana, mutta toisaalta niin kamala. Loma on ohi, mutta toisaalta kaipaan jo vähän rutiinia elämään. Pitkän lomailun jättäminen kuitenkin on aina vaikea paikka. Lomalla on aikaa ja vapautta tehdä mielettömiä juttuja, joten arkeen palaaminen tuntuu aina yhtä haikealta. Koko vuoden odotetuin aika- kesä, on ohi. On taas aika ottaa itseään niskasta kiinni, ensi vuonna yrittäminen taas palkitaan aina yhtä vapauttavalla kesälomalla. 

Toisaalta tykkään kovasti syksyn tulosta (vaikka eihän säiden puolesta siitä ole tietoakaan). Kesäpukeutuminen on ihan ok, mutta olen aina viihtynyt paremmin pitkissä housuissa, lämpöisessä neuleessa ja muhkeassa huivissa. Kesävaatteissa tunnen oloni aina hieman epämukavaksi, mikä saattaa johtua myös hiostavasta kuumuudesta. Tykkään myös kovasti meikkailla, mutta kuumilla säillä meikkivoiteet ja luomivärit vai ahdistavat. Ripsivärikin tuntuu liialta. Syksy on siis mulle täysin optimaalinen aika meikkien puolesta- ei liian kylmä eikä kuuma ! 

Meillä täällä Suomessa kuitenkin lämpöä riittää liiaksikin asti koulujen alkuun, joten tässä kevyempi Back to school- asu, jossa pystyisi jopa kuvitella olevansa ahdistumatta kuumuudesta. Viileämpien ilmojen tullessa asu toimii myös sukkahousujen ja neuletakin tai jakun kanssa. Hameen väri tosin on kesäisen raikas, mutta eihän se syksylläkään haittaa. En ymmärrä sitä punaisten, vihreiden ja ruskeiden vaatteiden ainaista hamstrausta joka syksy, vaikka siihen usein itsekin sorrun. Kuljen mielummin raikkaissa väreissä läpi vuoden. Mitä mietteitä sulla on koulujen alusta ja kaikesta syysintoilusta ? Iskeekö sulla tällainen asu kouluun ?
Untitled
Post Comment
Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommeteista :)!