Top Social

Bremen through my phone

maanantai 11. elokuuta 2014
Heippa ihanat ! Nyt olisi luvassa Bremenin matkan läpikäymistä näin kännykkäkuvien kautta. Hirveesti ei tullut kännykällä kuvia näpsyttä, mutta jotain sentään:) Siirrytäämpä pidemmittä puheitta kuvien pariin.. 
PicMonkey Collage
1. Matka starttasi 23.7 keskiviikko iltana. Sää oli mitä parhain, aurinkoa ja lämpöä riitti yllin kyllin. Tässä kuvassa terminaalissa jännittyneissä tunnelmissa !
2. Terminaalissa puput pöksyissä ! Vaikka Pirkkalan lentokenttä on ihan säälittävän kokoinen, mua alkoi tosi paljon jännittää turvatarkastuksen jälkeen kun jäätiin Antin kanssa kahden kesken. Seurattiin sitten vaan ihmismassaa ja oikeeseen paikkaan eksyttiin.
3. Lentokoneessa lentojännityksestä selvitty ! Matka alkoi iloisin mielin.
4. Meidän lemppari kauppakeskus Bremenissä oli Vaterfront. Kauppoja riitti moneksi päiväksi kierreltäväksi ja liikkeitä löytyi molempien makuun ehkä vähän liikaakin.
5. Beck's + taustalla Beck'sin tehdas
6. Ihana Weserin ranta, jossa tuli vietettyä paljon aikaa niin päivisin kuin iltaisinkin. Ehdottomasti yks mun lemppari paikoista tässä kaupungissa.
PicMonkey Collage2
1. Shoppailuja ja tuliaisia Starbucksissa. Antti osti kahdet siistit Converset, paperikassissa taas on Werder Bremen kamaa.
2. Vanhat conssit sen sijaan joutivat roskiin !
3. Mä kotipolulla lammen rannassa uutukaisessa kukkaunelmassa.
4. Samainen ihana kukkaunelma ja lähes ainoa siideri koko kaupungissa :D
5. Nää energiajuomat oli paikallaan raskaan shoppailupäivän jälkeen, olihan nää niin siistin värisiä ja näköisiäkin että pakko oli kokeilla.
6. Kaunis Weserin ranta illalla. Tunnelma oli siellä mahtava päivisinkin, mutta illalla silti ihan eri maata. Love it !
PicMonkey Collage3
1. Viimeisen päivän herrrkullinen ruoka-annos vanhassa kaupungissa. Muina päivinä meidät oli nälkä yllättänyt lähinnä juuri siinä kohtaa kun kuljemme mäkkärin tai burger kingin ohi, joten viimesenä päivänä oli aika tehdä ryhtiliike.
2. Nauttimassa huolettomasta lomasta rannassa !
3. Viimeisen illan mahtavat Irlantilaiset siiderit. 
4. Haikeaa oli 28.7 jättää Saksan maaperä ja nousta koneeseen. Toisaalta reissuun on aina kiva mennä, mutta sieltä on myös mukava tulla pois. Meillä ainakin oli onnistunut matka, joten sen puolesta ei harmittanut lainkaan !
5-6. Ihastuttava auringonnousu koneen ikkunasta.

Upea matka ja ihana poikaystävä, tällaisia kokemuksia lisää !
Untitled
Post Comment
Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommeteista :)!