Top Social

Hello October

keskiviikko 1. lokakuuta 2014
PicMonkey CollageHeippa kaikille ja oikein ihanaa ja aurinkoista lokakuun alkua! Tänään raskaan koulupäivän jälkeen mulla oli suuri hinku päästä hieman rauhoittumaan ja vetäytymään omiin oloihin kaiken hulinan jälkeen, joten päätin jo toistamiseen tällä viikolla mennä Nallen kanssa metsäretkelle. Metsä on Nallen ihan ykköspaikka ja näin syksyllä alkaa olla munkin. Ihanaa päästä hetkeksi rauhoittavaan hiljaisuuteen ja unohtaa kaikki kiireet ja tekemättömät tehtävät jotka vielä häämöttävät edessä ja katsella kuinka Nallekin nauttii olostaan ja on super innoissaan retkestä. 

Mulla on koulussa alkanut varmasti yksi mun historian raskaimpia jaksoja, joten on kehitettävä jotakin vastapainoa pitkille koulupäiville. Olen harkinnut jonkin uuden harrastuksen aloittamista, mutta en ole osannut oikein päättää mikä se olisi. Samalla en halua mitään vakavaa ja stressaavaa, vaan nautinnollista ja rentouttavaa puuhastelua. Yhtenä vaihtoehtona mielessä on käynyt jooga. Ennen kuin pääsen itseni kanssa yhteisymmärrykseen harrastuksesta, on tällaiset pienet arjesta irtautumiset hyvää vastapainoa koululle. Ensi kerralla voisin vaikka ottaa eväät mukaan:) 

Näiden rentoutuneiden fiilisten siivittämänä haluankin toivottaa kaikille mukavaa, aurinkoista ja stressitöntä lokakuuta ! Nauttikaa kauniista syksyn luonnosta
Untitled
Post Comment
Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommeteista :)!