Top Social

Lokakuun ostoksia

lauantai 18. lokakuuta 2014
Hei! Mulle on kuluneen lokakuun aikana kerääntynyt jonkin verran uusia ostoksia, joten päätimpä tulla esittelemään ne tännekin kerta laakista. Joka vuoden aikaan liittyvä vaatekaapin karsiminen on suoritettu, joten aukkoja on pitänyt alkaa täyttää syksyisillä neuleilla ja lämpimillä materiaaleilla. Karsinnan jälkeen kaappiini jäi vain muutama hassu syksyinen neule. Olenkin tänä syksynä harva se päivä vetäissyt päälleni jotain lämmintä ja mukavaa, joten uudet ostokset eivät ole lainkaan pahasta. DSC_0071
Hullut päivät olivat todellakin hullut! Ne saivat mut jopa niin sekaisin, että mun oli aiiivan pakko ostaa suloinen ja pehmeä veluripuku. Musta tuntuu, että nää veluripuvut on oikein hullareiden tavaramerkki nykyään, kun lähes poikkeuksetta joka kerta tällaisia löytyy alennuksesta. Aiemmin olen ostanut pinkit housut, mutta tällä kertaa annoin itselleni luvan ostaa koko setin. Eikös itseään pidä joskus hemmotella? Veluritakki maksoi 12,90€ ja housut 9,90€

Aiemmassa ostospostauksessa esittelin vaaleansinisen suuren huivin, mutta se on jo ostosta lähtien kaivannut rinnalleen jotain neutraalimpaa kaveria. Halusin täydentää sitä ihanan puhtaan valkoisella yksilöllä. Väritöntä asua voin piristää vaaleansinisellä ja hillitympi valkoinen sopii muihin tilanteisiin. Huivin ostin Gina Tricot:sta ja hintaa oli muistaakseni 12,95€.
DSC_0058
Lokakuun aikana olen ehtinyt pyörähtää myös kirppiksellä, josta mukaani tarttui viime kerralla kolme syksyyn sopivaa lämpöistä neuletta. Näitä on kaivattu, sillä samalla kun kirjoitan tätä postausta, ulkona sataa lunta! Neuleisiin hautautuminen voi siis jatkua... Vasemmanpuoleinen on alunperin Bikbokista ja maksoi 3€, keskimmäinen on H&M:stä ja hinta oli samoin 3€ ja oikeanpuoleinen Gina Tricot:sta ja maksoi 2€. Oon hyvin tyytyväinen kun sain täydennettyä neulevarantojani halvalla. 
DSC_0079
Nämä jutut ovatkin vähän arjen luksusta! Kun olin kiertelemässä Ginassa etsimässä valkoista huivia, osui jälleen harakan silmiin jotain kiiltävää. Kaiken lisäksi alennuksessa. Sitä ei pysty kiertää. Koska syksyn ja tulevan talven lemppariväreihini kuuluu vaaleanpunainen ja -sininen nappasin tämän kauniin koristuksen mukaani hintaan 7,50€. Aiemmin mainitsemallani kirppiskierroksella löysin myös vanhojenmekkooni sopivan pikkulaukun, joten 3€ hintaan tuli tuo hankinta tehtyä. 
PicMonkey Collage
Lisää hullujen ostoksia: lemppari meikkivoiteeni oli alennuksessa, joten ei kauaa raksuttanut että ostanko. Sen kaveriksi hankin true match-peiteaineen, sillä mulla on tosi pitkä aika siitä, kun olen omistanut kunnon peiteaineen. Se on toisaalta niin pieni juttu meikissä, mutta tekee siitä kuitenkin heti huolitellumman näköisen, kun tummat silmänaluset ja pikku näppylät saa piiloon. Hyviä hankintoja molemmat! Hintaa meikkivoiteella oli 10€ ja peiteaineella 9€. Laivalta sain tuliaiseksi pikkusiskolta tuon ihanan VS:n body creamin. Tuoksuu taivaalliselta!

Nyt on aika toivotella rattoisaa lauantai-iltaa kaikille!:) Enjoy!
Untitled
2 kommenttia on "Lokakuun ostoksia"
  1. Ihania juttuja oot löytänyt! Lukulistalle pääsit :-)

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos paljon Emmi:)! Kiva että on mieluisia :)

    VastaaPoista

Kiitos kaikista kommeteista :)!