Top Social

Pink autumn look

maanantai 20. lokakuuta 2014
PicMonkey Collage3valmis DSC_0872 DSC_0894 DSC_0948 DSC_0863
Moi kaikille! Toivottavasti sun viikko on lähtenyt hyvin käyntiin! Mulla oli aamulla hieman mutkia matkassa herätyksen kanssa, mutta muuten loman jälkeinen elämä on startannut hyvin. Mikä sen parempi startti kouluelämälle, kuin syksyisen asun esittely.

Ilmat on alkaneet viilentyä, mikä on jälleen inspiroinut mua pukeutujana. Lämpöisempiä kenkiä, takkeja, päähineitä ja hanskoja on pitänyt kaivaa kaappien perukoilta esiin. Syksy on aina tavallaan kuin pieni löytöretki ja kurkistus menneeseen: on nimittäin hauska etsiä käsiinsä viime syksyn lemppari vaatteet ja pohtia, mikä sytyttää vielä tänäkin vuonna. Löysin tämän asun saappaat viime syksyn vaatteiden joukosta ja rakastuin heti! Mukavaa päästä piristämään asuja hieman erilaisilla kengillä, kuin mihin on kesän aikana tottunut. Rakastamani polvisukatkin ovat päässeet aivan erilaiseen yhdistelmään kuin kesällä. 

Takkiosastollakin on myllätty tänä syksynä. Alkusyksystä kirppikseltä löytyi tämä ihana karvainen kaveri, jonka pariksi olen kaipaillut klassisempaa ja hillitympää yksilöä- ja kuinka sattuikaan! Äiti toi talvitakit varastosta ja laatikon uumenista löysin noin 4 vuotta sitten ostamani takin, joka istuu nyt entistä paremmin ja on juurikin se puuttuva osanen vaatekaapistani. Seuraavien asujen parissa näette "uudenvanhan" syystakkini, stay tuned!

Vaaleat värit ihastuttavat pimeyden keskellä. Olo on raikkaampi ja pirteämpi, kun päällä on raikasta pinkkiä, valkoista tai vaaleansinistä- joku mun tänä syksynä paljon hehkuttamistani lempiväreistä. Näitä värejä löytyy valehtelematta mun jokapäiväisistä asuistani. Lisää hempeilyä on siis syksyn ja talven mittaan vielä tulossa! Hempeää viikkoa kaikille sinne, nauttikaa syksystä:)!
Untitled
Post Comment
Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommeteista :)!