Top Social

tyylikatsaus 11/2014

keskiviikko 5. marraskuuta 2014
Moi kaikki! Mulla on kertynyt asukuvia toooodella pitkältä ajalta, mutta erilaiset versiot kuukauden asuista eivät ole miellyttäneet omaa silmääni, vaikka olen luonnostellut niitä jo useita. Kuvia senkuin kertyi ja kertyi, mutta pääni löi tyhjää. Jollain tapaa halusin kuitenkin kerätä yhteen kuluneiden kuukausien lookeja, joten toteutin postauksen tällä kertaa hieman eri tavalla. Valitsin parhaat palat kertyneestä materiaalista, ja tadaa, tässä sitä ollaan: Saanen esitellä katsauksen tyyliini marraskuussa 2014! 
PicMonkey Collage2 PicMonkey Collage1
Muoti muuttuu, tyyli muotoutuu. Tyylejä voi omata monta. Tyyleillä voi leikitellä. Olisi ihanaa löytää oma tyyli. 

Olen pohtinut omaa tyyliäni jo jonkun aikaa, kylläkin oivaltamatta millainen se on. Onneksi sitä saa ja pitää etsiä, niinkuin itse tulen tekemään vielä monta vuotta. Välillä ahdistaa, kun en osaa luokitella itseäni- en halua olla liian massaa, mutta kulkea silti muodin mukana. Onko paha asia, vaikka olisikin massaa, jos tuntee itsensä vaatteissaan kotoisaksi, mukavaksi ja itsevarmaksi? Voiko olla massaa eri tavalla? 

Parhaiten oman tyylin löytäminen onnistuu varmasti kiinnittämällä huomiota siihen, mitä tulee laitettua useiten päälle ja missä viihtyy. Jotkut asut näyttävät hyvältä, mutta olo ei tunnu sen mukaiselta. Silloin ei varmaankaan olla aivan oman tyylin puitteissa. Tämän hetkisestä mukavuusalueestani voisin sanoa sen verran, että viihdyn valtavan hyvin korkeissa saappaissa, polvisukissa, mustassa kynähameessa, vaaleansinisessä huivissa, valkoisessa isossa neuleessa ja pitkissä villatakeissa, sekä pörröisessä tekoturkiksessa. Olalla keikkuu mieluiten musta laukku. Miksei valkoinenkin. 

Mitä ajatuksia oman tyylin löytäminen herättää teissä? Oletteko jo löytäneet sen?
Ihanaa huomista torstaita kaikille!♥ 
Untitled
Post Comment
Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommeteista :)!