Top Social

blogi poistettu?

sunnuntai 21. joulukuuta 2014
DSC_0164 DSC_0167 PicMonkey Collage Sydän skippasi eilen varmasti yhden lyönnin, kun päivitin blogisivuni. "blogi poistettu", "salasanasi on vaihdettu tunti sitten", mitä ihmettä, onko edes mahdollista?! Olin kokoajan sisäänkirjautuneena bloggerissa ja oma blogi oli auki uudessa välilehdessä, kunnes yhtäkkiä minut uloskirjattiin. Nokkelana tyttönä päätin tietenkin vaihtaa salasanani, joka lähetettäisiin sähköpostiini ja ongelma olisi ratkaistu. Eipä ollutkaan niin helppoa, blogger ei ollut nimittäin ainoa, mikä oli joutunut hakkeroinnin kohteeksi. En päässyt sähköpostiinikaan. 

Epätoivo iski. Menetänkö oikeasti blogini, onko se jo lopullisesti poistettuna jossain bittiavaruuden syövereissä. Aloitanko alusta? Teenkö uuden blogin vai unohdanko rakkaan harrastuksen kokonaan? Mitä lukijatkin ajattelevat, Harmi oli suuri, en ollut osannut edes kuvitella, että tällainen on mahdollista. Sainkin oppia sen kantapään kautta: se on mahdollista.

Tänään tapahtui ihme. Avasin netin ja huomasin, että olin edelleen sisäänkirjautuneena google+:aan. Salaman nopeasti etsin sen kautta bloggerin käsiini ja lähetin sähköpostiini uuden salasanan. Blogikin oli tallessa yhden hiiren klikkauksen päässä! Inspiraatiota ja kasaantuneita postauksia löytyy mielin määrin, on se bloggaaminen ihanaa. 

Nyt sinä joka bloggaat bloggerin kautta: vaihda ihmeessä salasanasi ja lisää kaksivaihteinen tunnistautuminen! Mulla kävi onni onnettomuudessa, en halua samaa kohtaloa kenenkään rakkaalle harrastukselle:)
Untitled
Post Comment
Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommeteista :)!