Top Social

Luottomeikkejä jouluun

maanantai 22. joulukuuta 2014
Mulla on ollut ihana aamu! Olen nautiskellut aamiaisen sängyssä aivan kaikessa rauhassa samalla lueskellen blogeja(suurin haaveeni liittyen uuteen kotiin, haha), kuunnellut tunti tolkulla joululauluja hyräillen mukana Nalle kainalossa ja aamun päätteeksi meikannut huolella ja hartaasti.

Joulu kolkuttaa jo ovella, joten on hyvä aika näin innokkaan meikkaajan näkökulmasta pohdiskella joulumeikkiä. Olenkin kerännyt tähän postaukseen lempparini liittyen jouluun ja joulumeikkiin!
DSC_0084 Tämä Body shopin lip butter vie kyllä kielen mennessään! Tuoksu on niin taivaallinen, että tätä tekisi mieli sipaista huulille jatkuvasti. Aloitankin meikkini yleensä ohuella kerroksella tätä, jotta se ehtii imeytyä ja sen päälle on ihanaa lopuksi levittää huulipuna tai kiilto.
DSC_0094
Punaiset huulipunat kuuluu ehdottomasti jouluun! Oonkin suunnitellut esitteleväni suunnittelemani joulumeikin, johon kuuluu oleellisena osana tietenkin hurmaava punainen huulipuna. Tässä kolme hieman erilaista vaihtoehtoa, jokaisen makuun löytyy varmasti mieleinen puna. Itse suosin eniten kaikkein punaisinta, eli keskimmäistä sävyä. 
DSC_0107
Jouluiseen silmämeikkiin sopii mielestäni hyvin kultainen ja hopea, sekä tietenkin ripaus kimalletta. Vaaleat kuulaat sävyt toimivat niin vahvassa kuin kevyemmässäkin meikissä. Ne näyttävät juhlavalta jo yksinäänkin tumman huulipunan seurana.
DSC_0113
Talvisin iho on kovilla, joten pienet punoitukset on syytä peittää huolellisesti kauniin lopputuloksen saamiseksi. Itse olen suosinut näitä Lorealin true match sarjan tuotteita, jotka ovat juuri sopivan peittäviä, mutta eivät raskaan tuntuisia. Ihanat!

Mitä sun joulumeikkiin kuuluu:)?
Untitled

Post Comment
Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommeteista :)!