Top Social

pikkujoulut

tiistai 16. joulukuuta 2014
PicMonkey 2
Heippa! Vaikka pikkujoulu-season alkaa olla auttamatta ohi ja huomio keskittyä itse joulun viettoon, ajattelin jakaa vielä palan tämän talven ainoista pikkujouluistani. Vietimme kavereiden kanssa loistavan pikkujouluillan lukiobileissä joulukuussa. Oli piristävää pitkästä aikaa tanssia ja laulaa sekä nauttia parhaiden ystävien seurasta! Onko siellä vietetty tänä vuonna pikkujouluja?

Joulun alla kiirettä on pukannut, niin kuin lukijat sen täällä tietävätkin, eikä meikkailuun ole jäänyt juurikaan aikaa. Nyt päätin kuitenkin panostaa ja omistin koko pitkän iltapäivän aivan kaikessa rauhassa laittautumiselle. Meikki oli mielestäni varsin onnistunut, joten voisin tehdä siitä vaikka videon uudenvuoden meikki-inspiraatioksi! 
PicMonkey Collage
Vaatteiden kanssa tosin iski pienoinen kriisi! Bileiden teemavärit olivat tietenkin musta ja punainen, mutta omasta kaapistani löytyy ehkä korkeintaan punainen Nalle Puh-yöpaita. Luovuin siis punaisesta ja päätin laittaa koko musta, jonka kaveriksi korkkarit punaisilla yksityiskohdilla. Mukavuus ja tyylikkyys oli taattu:)! Millaisiin pikkujouluasuihin siellä ollaan turvauduttu?
Untitled
Post Comment
Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommeteista :)!