Top Social

studiokuvaharjoituksia

torstai 11. joulukuuta 2014
DSC_8530 DSC_8524 DSC_8539 DSC_8519
Heippa kaikki! Niin kuin ohimennen mainitsinkin jo, että meillä on perheen kanssa muutto käsillä, joten ainoa aika bloggaamiselle on yöllä. Aikaa asukuville sen sijaan ei ole lainkaan, ei sen puoleen että täällä vanhassa asunnossa on enää yhdet housut ja joka päivälle yksi perus trikoopaita. Lauantaina on virallinen muutto päivä ja olen uudesta huoneestani tosi täpinöissäni, toivottavasti saan sen valmiiksi ja esittelyn tänne blogiin vielä tänä vuonna! 

Koulussa mun tämän jakson piristys on studiovalokuvauskurssi, jossa pääsen ensi keskiviikkona toteuttamaan ensimmäisen varsinaisen tehtävän. Kuvien on tarkoitus olla mustavalkoisia muotokuvia, joiden aiheena on entisajan loisto. Mulla on muutamia ideoita taskussa, sää nähdä onnistuvatko ne, Tällä viikolla harjoittelimme vain kameroiden käyttöä ja valojen asettelua. Sain muutaman mielestäni mukavasti onnistuneen hulmuavan kuvan kauniista ystävästäni Ellasta. Vielä riittää paljon harjoiteltavaa ja opittavaa, mutta alku on mielestäni ihan lupaava. 

Mulla on edessä nyt lähi päivinä todella paljon jännittäviä ja hauskoja juttuja, mukaan lukien muutto, keskiviikolle varattu studio ja kauan odotettu ja jo kaivattu joululoma! Inspiroivaa joulun odotusta kaikille, palailen aktiivisemmin blogin puolelle heti, kun saan muuton ja muun pikku hässäkän pois jaloista:)
Untitled
Post Comment
Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommeteista :)!