Top Social

Helsingin ostokset

torstai 8. tammikuuta 2015
Moikka kaikki ja mukavaa torstai-iltaa! Mulla itsellä fiilikset on aika väsyneet aktiivisen alkuvuoden ansiosta, mutta hyvillä fiiliksillä silti mennään. Lauantaina (kun oli vielä loma, nyyh) olimme Antin kanssa Antin joululahjareissulla katsomassa Jokerien peliä ja shoppailemassa, mulla tarttui jotain mukaan aleista, toisin kuin Antilla. Tässä näitä uusia alehaalintoja vaatekaappiin!
DSC_0287 DSC_0288
Toppi BikBok 12,99€ 6,50€
Oih, rakastan BikBokin kukkakuoseja! Olen pitkään halunnut näitä ostaa, mutta en ole raaskinut. Nyt kuitenkin BikBokissakin oli loistavat alet, joten sain kukkaista täydennystä vaatekaappiini pilkkahintaan!
DSC_0298 DSC_0300
Toppi Gina Tricot 19,95€ 5,00€
Tästä topista tykkään hurjasti, kangas on ihanan laskeutuvaa ja olkaimien yksityiskohdat kruunaavat kaiken. Tämä toppi käy siis hyvin mielestäni siistin alaosan kanssa vaikkapa juhliin!
DSC_0303
Hame Gina Tricot 9,95€ 5,00€
Hieman lisää juhlavaa settiä! Tykkään tosi paljon tällaisista pitsihameista, mutta niillekään ei niin jokapäiväistä käyttöä löydy, että raaskisin niitä juurikaan ostella. Onneksi Itäkeskuksen Gina Tricotissa oli huikeat alet ja paljon pieniä kokoja:)
DSC_0306 DSC_0309
Peplumpaita BikBok 14,99€ 7,50€
Tykkään niin kovasti BikBokin kuoseista ja näitä peplumpaitoja olen jo pidempäänkin himoinnut. Ne ovat juuri sopivan mallisia ja peplum on sopivan pituinen. Tästä taisi juuri tulla yksi lempi paidoistani. Ihanaa, kun kerrankin löysin BikBokin ale-myynneistä muutakin kuin xl:ää!

Mitä pidätte ostoksista! Lumista viikonlopun odotusta!
Untitled
2 kommenttia on "Helsingin ostokset"
  1. Tuo bikbokin peplum on ihana!♥

    http://more-than-we.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kiitos kaikista kommeteista :)!