Top Social

holiday through phone

tiistai 6. tammikuuta 2015
Ihanaa loppiaisaamua kaikille! Apua, loman viimeinen aamu! Niimpä päätin koota kännykkäkuvia ja instagramissa julkaistuja kuvia täällä bloginkin puolella ja koota loman tapahtumia ja fiiliksia hieman yhteen. Mun loma on mennyt huuurjan nopeasti, sillä tekemistä on riittänyt aivan jokaiselle päivälle, eikä tylsiä hetkiä ole kerinnyt tulla. Kaikenkaikkiaan loistava hengähdystauko talven keskellä. Onneksi päivätkin alkavat jo pidentyä, että jaksaa painaa kevääseen asti täysillä!
PicMonkey Collage
1. loma-selfie 
2. äidin kanssa meillä on ollut aikeissa hankkia salikortit jo pitkään, mutta nyt viimein saatiin Elixialta hyvä tarjous, eikä kauaa mietitty tätä päätöstä. Seuraavat 14kk siis Elixialla! 
3. Loman varmasti lemppariasu. Rakastan uutta vaaleanpunaista pörrötakkia ja suloisia koruja!
PicMonkey Collage4 4. Nallen kanssa on tullut lomalla lenkkeiltyä paljon. Yksi päivä käytiin oikein juoksulenkillä Niihamassa, Nalle niin tykkää juoksemisesta. 
5. Antille annoin joululahjaksi liput Jokerien peliin, joten olimme lauantaina seuraamassa Hartwallilla Jokeri-Dinamo Minsk ottelua. Hieno kokemus!
6. Lomalla on ollut aikaa saada uusi huone kuntoon! Niinkuin eilen kerroin, puuttuu huoneesta enää muutamat taulut seiniltä, mutta tykkään huoneesta jo nyt todella paljon. 
PicMonkey Collage3
7. Eilen kävimme herkuttelemassa tyttöjen kanssa vohvelikahvilassa. Joka kerta niin hyvää!
8. Nalle rakastaa lunta ja pakkasta, luulen kuitenkin että loppiaisen -20 astetta on sillekin liikaa.
9. Vaalean violetti huulipuna ja karvatakki, love it!
PicMonkey Collage2
10. Rakensin 23. joulukuuta söpön piparkakkutalon! Meillä on isän kanssa ollut monena vuonna perinteenä rakentaa jos jonkunmoisia rakennelmia, mutta tänä vuonna tyydyin pieneen ja suloiseen mökkiin.
11. joulu-selfie
12. Nalle odotteli malttamattomana pakettien avaamista!

Ihanaa loppiaista! Onko teillä ollut hyvä loma?
Untitled
Post Comment
Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommeteista :)!