Top Social

Spring inspiration

lauantai 31. tammikuuta 2015
Heippa kaikki ja mukavaa tammikuun viimeistä päivää! Mulla tän vuoden startti on kulunut niin huikeeta vauhtia, että huhhuh! Onneksi nyt uusi jakso ja uudet kujeet, ihanaa. Vaikka huomenna onkin vasta helmikuu, oon alkanut itse jo miettiä hieman kevätpukeutumistani ja etsinyt siihen inspiraatiota niin kadulta, kauppojen uusista mallistoista, kuin omasta vaatekaapistakin. Muutaman vanhan vaatekappaleen olen löytänyt aivan uudella tavalla, mutta kuvaajaa en ole tosin onnistunut saamaan hollille samaan aikaan. Tulevaisuudessa tulenkin sitten esittelemään niin vanhempaa kuin uuttakin vaatetta yhdessä!

 Inspiraatiota on hauskaa myös onkia joskus itsestään, joten olen viettänyt muutamat illat polyvoressa erilaisia yhdistelmiä kasaten. Tässä niistä kaksi, enjoy!
24.1
Aina kevään tullessa raidat, tummansininen, vaalea farkku ja hieman kevyemmät vaatteet vievät mut mennessään. Tämä vuosi ei ollut poikkeus, joten ei ihme, että olen Gina Tricotin nettikaupassa himoinnut tuota raidallista kevättakkia. Melkein tekisi vain mieli käydä hakemassa se parempaan talteen! Viime keväänä ihastuin boyfriend farkkuihin, samoin kävi tänä vuonna, kuten kahdesta aiemmasta asupostauksesta käy ilmi. Jalkanikin halajavat jo pois paksuista talvikengistä; korkkarit sopisivat niille paremmin kuin hyvin!

31.1
Tuollaisia bootseja olen himoinnut koko talven ja mielestäni ne sopivat hyvin kevääseenkin. Lämpimät kamelin ruskeat sävyt, ruusukultaiset korut ja raikkaat yksityiskohdat ovat myös mieleeni tänä keväänä. Vaikka mieleni tekisi jo kaivaa kukkamekot kaappien pohjilta, odotan innolla myös kevätsäitä jolloin takki on vielä tarpeen, mutta olo ei ole kuin eskimolla. 

Mitä mieltä olette asuista:)? Mikä nappaa kevätpukeutumisessa?
Untitled
2 kommenttia on "Spring inspiration"
  1. Mäki aion ostaa ton raidallisen takin :)

    VastaaPoista
  2. Joo toi on ihana! Olinki väsäilly ton kollaasin joskus viime viikolla ja sit näin ton sunkin blogissa :D niin täydellinen!

    VastaaPoista

Kiitos kaikista kommeteista :)!