Top Social

Treenivaatteiden päivitys

perjantai 23. tammikuuta 2015
Heippa hei! Ihanaa, että on perjantai, en ole pitkään aikaan ollut näin perjantain tarpeessa. Vaikka koeviikko alkoi tänään, olemme äidin kanssa ehtineet käydä shoppailemassa pari uutta treenivaatetta. En olekaan todella pitkään aikaan ostanut ihan uutena treenikamaa, viimeksi varmaan vuosi sitten, joten koen ihan mukavaksi ostaa välillä jotain kivaa ja ihan uutta! Nämä ostin salille ja ehkä hieman kesääkin silmällä pitäen.
valmis
Kävimme tosiaankin tekemässä hieman motivaattori ostoksia XXL:ssä, ja siellä oli tällaisia Niken treenishortseja. Aikuisten shortsit olivat jonkinmoisessa alessa, joten jäljellä oli vain valtavia kokoja. Niimpä suuntasin lasten osastolle ja siellä törmäsin näihin ihanan pirteisiin shortseihin. Näille tulee varmasti kesällä paljon käyttöä! Hintaa näillä oli 14,99€.
PicMonkey Collage
Myös pidempiin housuihin kaipasin vähän väriä, sillä ennen näitä valikoimistani löytyi vain mustat lyhyemmät sekä mustat ja harmaat pidemmät. Rakastan neonvihreää yksityiskohtaa lantiolla ja se oli varmasti suurena osasyynä siihen, miksi kiikutin nämä kassalle. Muutenkin nämä tuntuvat todella hyvältä päällä, ei kinnaa mistään, eikä valu. Iso plussa! Nämä maksoivat 29,99€, hyvä hinta-laatusuhde. 

Värikkäitä treenejä sinne ruudun toisellekin puolelle:)! Ja mukavaa viikonloppua!
Untitled

Post Comment
Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommeteista :)!