Top Social

winter shopping haul

keskiviikko 21. tammikuuta 2015
Heippa kaikille! Vuorossa olisi nyt muutamien lähiaikojen ostosten esittelyä niin viimeisistä alennusmyynneistä kuin kirppikseltä ja plussana vielä muutama lahjakin. Eikun aloitetaan! 
DSC_0349
farkut 2nd hand (H&M) 2€ toppi Cubus 7,90€ 1€

Kevät on ilmeisesti mun boyfriend-farkku-aikaa! Viime keväänä ostin ensimmäiset yksilöni ja nyt löysin kirppikseltä toiset hieman vaaleammat ihan pilkkahintaan. Nämä piristävät ihanasti tavallisempia asuja ja sopivat mielestäni loistavasti kevään pirteiden värien ja kukkakuosien kaveriksi.

Cubuksesta löysin suloisen pikkutopin superalennuksella, joten ostin tämän kesää ja kevättä silmällä pitäen. Suloinen pinkki näyttää kivalta läpikuultavien paitojen kanssa!
DSC_0345 Vasemmalta oikealle: t-paita Gina Tricot 9,95€ 2,5€ body 2nd hand (Gina tricot) 0,5€ paita 2nd hand (H&M) 1€

Samoissa värimaailmoissa jatketaan! Kellekkään ei jää varmasti epäselväksi, millaisia sävyjä päältäni löytyy pitkin kevättä. T-paitis varastoni kaipasi hieman päivitystä, joten muutamana päivänä haalin kasaan valkoista ja vaaleanpunaista. Toivottavasti nämä hieman raikastavat talvea!
DSC_0315
Vasemmalta oikealle: O.P.I Gargantuan Green Grape 17,90€ 8,50€ Kicks Cafe Girl 8,90€ 2,65€ Kicks The Tropics 8,90€ 2,65€

Oih, olen niiiin hullaantunut näihin väreihin! O.P.I:n lakan näin Kicksissä alekorissa ja iskin silmäni siihen välittömästi. Tämä on ensimmäinen omistamani kyseisen merkin lakka ja varsin tyytyväinen olen ostoksestani! Kicksin omat lakat ovat hauskoja tekstuurilakkoja, jotka toimivat loistavasti vaikkapa tuon kyseisen O.P.I:n lakan kanssa. Ihania kevät sävyjä!
DSC_0359
huulipuna Viva la Diva 59 Autumn red 

Olen jo jonkin aikaa katsellut jotain neutraalia, mutta nättiä punaa H&M:n "nude punan" kaveriksi, sillä se vetelee jo ihan viimeisiään. Löysinkin tämän sitten alennuksesta Kicksistä, mutta en saa millään mieleeni hintaa! Lisään sen kun muisti alkaa jälleen pelata, mutta sen muistan että alle 5€:n se jäi. Kaunis sävy ja upea kimalteleva pakkaus!
DSC_0331
Nyt tuliais- ja lahjapuolta! Äidiltä sain Tallinnan tuliaisena ihanan the Body shopin kuorinnan tuoksussa Pink Grapefruit. Tämä tuoksu on varmasti mun top 3 listalla the Body shopin tuoksuista, niin raikas ja hedelmäinen! Antilta sain lahjaksi todella suloisen lahjapakkauksen, joka sisälsi suihkugeelin, body lotionin(hyvä suomennos?) ja pesukukan. Nämä ovat tuoksussa watermelon & pink grapefruit, ah! 
DSC_0353
rannekoru Cubus 7,90€ 1€

Vieraillessani Cubuksessa silmäni osuivat kauniisiin alennuskoruihin, joista yksi oli pakko kiikuttaa kassalle. Yleensä suosin näyttäviä koruja, mutta tässä oli vain sitä jotain, niin kaunis ja siro. Love it!

Mitä mieltä olette pikku-ostoksistani? Mukavaa viikon jatketta, mä senkun jatkan kokeisiin lukemista!
Untitled
Post Comment
Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommeteista :)!