Top Social

Helppo silmämeikki kiireisiin aamuihin

tiistai 24. maaliskuuta 2015
Heippa kaikki! Mulle tämä silmämeikki on varsin ajankohtainen, sillä koeviikko lähestyy vääjäämättä, mutta en silti haluaisi muuttaa oloasuun ja no makeup-sotkunuttura-lookkiin. Tämä silmä meikki syntyykin siis aivan muutamassa minuutissa ja saa koko lookista huolitellumman! Kuinka näppärää, eikös?
PicMonkey Collage
Ensimmäisenä pohjustan luomet ja lisään puuterin. Tämän silmämeikin helppous piilee siinä, että seuraavaksi piirretään rajaus. Rajauksen on tähän meikkiin hyvä olla pitkä ja kissamainen. Rajauksen jälkeen tuputtelin luomelle vaaleaa mattasävyä ja aloin täyttämään mustalla rajauksen rajaamaa urkonurkkaa pienellä pyöreäpäisellä siveltimellä. Häivyttelin päältä kevyesti mattaruskealla. Tämän meikin salaisuus onkin mattasävyt, jotka korostavat ja nostavat kauniisti silmiä:)Helppoa ja kaunista!

Millaisia meikkejä haluaisitte nähdä täällä blogissa, kenties päivitettyä arkimeikkiä vaiko juhla/bilemeikkiä? Entä kuvina vai videona? Tell me!
PicMonkey Collage2 PS. tässä viimeaikaisia meikkejäni, löytyykö joukosta jotakin, jonka haluaisit tarkempaan tarkasteluun?:)
Untitled
2 kommenttia on "Helppo silmämeikki kiireisiin aamuihin"
  1. Heissan! Sulle olisi haaste blogissani! :)

    http://more-than-we.blogspot.fi/2015/03/the-liebster-award.html

    VastaaPoista

Kiitos kaikista kommeteista :)!