Top Social

Kukkamekko kevään kunniaksi

torstai 12. maaliskuuta 2015
DSC_04502 PicMonkey Collage DSC_0465 DSC_0444 DSC_0457
Heipä hei ja ihanaa (ainakin täällä Tampereella) alkanutta kevättä! Kevät tuo jotenkin aina mukanaan myös inspiraatiota. Mun vaatekaapissa ei ole edes käväissyt tällä viikolla edes pienoista vaatekriisiä ja kivoja yhdistelmiä tuntuu riittävän loputtomiin. Maanantaina uskaltauduin jopa kurkistamaan kesävaateosastolleni ja nappasin sieltä mukaani lemppari kukkamekoni. Pirteys, hyvä istuvuus, söpö kuosi, voiko sitä muuta toivoakaan? Ja kaiken lisäksi löydetty kympillä alesta. Ei lainkaan huono "paras kukkamekko ikinä". Uudet kumpparitkin ovat päässeet jo ahkeraan käyttöön! Vaikka vaateongelmista ei ole tietoakaan (koputan puuta), olisi ihanaa mennä shoppailemaan läjä kevät uutuuksia. Saa nähdä raaskinko! 

Ihanaa torstaipäivää kaikille! Tänään menen jännittämään Tapparan viimeistä runkosarja peliä, ja eikun pleijareita odottelemaan!
Untitled
4 kommenttia on "Kukkamekko kevään kunniaksi"
  1. Kohta päästään tukholmaan shoppaileen vaatteita kesäks 😊

    VastaaPoista
  2. Tai mä keskityn enemmän noihin sisustusjuttuihin, oon löytäny meille ihanan hyllyn sieltä ja se on 60€ halvempi ku täälä. Leksa vaan ei viä tiä et se joutuu sit roudaan sitä koko päivän 😊

    VastaaPoista
  3. Haha, se on joskus noitten miesten osa:D Leksa saa ihanan yllätyksen!

    VastaaPoista

Kiitos kaikista kommeteista :)!