Top Social

Liukuvärihuulet

tiistai 3. maaliskuuta 2015
DSC_0425
Moikka kaikille! Pitkästä aikaa olisi aika heittää kehiin vähän meikkiaiheisia juttuja! Talvella oon ollut todella laiska laittamaan huulimeikkiä (lukuunottamatta jotain "oma väri mutta parempi"-tyyppistä). Muutama sama nudepuna onkin roikkunut laukkujen pohjalla mukana ja sitäkin olen lisäillyt vain jos satun muistamaan. Kun kevät alkaa tehdä tuloaan, on aika kuitenkin uudistaa hieman meikkirutiinejakin: lisää raikkaita sävyjä karkottamaan viimeisetkin talven rippeet. Tässä olisikin mun talven-karkoittaja-huulimeikki, nimittäin liukuvärihuulet!
DSC_0433
Nämä sopivat lähes millaisen meikin kanssa tahansa! Jos on laiska silmämeikkaaja, liukuvärihuulet tuovat piristystä ja mielenkiintoa yksinkertaiseenkin meikkiin. Itse toteutin tämän rajaamalla huulisiveltimen avulla tummemmalla sävyllä huulet kauttaaltaan ja aloin lisätä sitä vähitellen ulkoreunoista. Kun olin mielestäni tarpeeksi lähellä huulien keskustaa, lisäsin keskelle vaaleamman värin. Häivyttelin ja siistin lopputulosta pyöräyttämällä huulia varovaisesti yhdessä ja korjailemalla epäkohtia huulisiveltimellä ja tummemmalla sävyllä. Toimii!
DSC_0431 Sopivan värinen rajauskynä viimeistelisi lopputuloksen toden teolla, mutta itse en omista sopivaa. Toteuttaahan tämän voi millä tahansa kahdella yhteensopivalla huulipunalla. Lähdenkin tästä kokeilemaan muita yhdistelmiä, nähdään taas!

Mitä mieltä olette liukuvärihuulista?
Untitled
Post Comment
Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommeteista :)!