Top Social

Mitä mulle kuuluu?

maanantai 6. huhtikuuta 2015
Moikka! Pääsiäisloma oli ja meni ja huomenna olisi aika palata jälleen arkeen. Loman ajan nautiskelin pääasiassa tekemättömyydestä, leffailloista (nukahdan aina ja jatketaan leffaa aamulla:D), hyvästä ruuasta, koiran kanssa puuhastelusta ja ulkoilusta, kuntoilusta sekä tietenkin jääkiekosta. Fiilis arkeen palaamisesta on hyvä ja akut on todellakin saaneet latautua!
PicMonkey Collage
Mun huone on alkanut muotoutua vihdoin, muutamat taulut ja yhdet ihanat valot ovat vielä matkalla paikalleen. Suunnitelmissa olisikin huoneen esittelyvideo!
DSC_0429
Muutama viikko sitten kokkailin viikonlopun kunniaksi rocky roadseja! Nämä on aina niiiin hyviä, voisin syödä vaikka joka päivä.
DSC_0405
DSC_0412
Pääsiäisenä meillä kävi vieraita illallisella. Äiti ja isäpuoli olivat tehneet herkulliset ja mahtavat ruuat ja ne karkoittivatkin nälän koko pääsiäiseksi.
DSC_0423
Kevään tullen meiltä on löytynyt lähes joka viikko uusia ja raikkaita kukkia! Kyllä tällainen pieni laittaminen saakin hyvälle tuulelle:)
DSC_0421
Treenit ovat rullailleet viime aikoina hyvin ja tuntuu, että olen täynnä energiaa. Yhtenä syynä voivat toki olla herkulliset värit treenivaatteissa...:) Keltainen toppi on ehdoton lempparini, laitan sen päälleni lähestulkoon joka kerta. 
DSC_0474
Meikkipöytä on yksi lemppariasioista huoneessani! Meikkipisteen esittelykin voisi olla hyvä postausidea, eikö:)?

Mukavaa arkeen paluuta kaikille! 
Untitled
Post Comment
Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommeteista :)!