Top Social

Ostoksia reissusta

tiistai 28. huhtikuuta 2015
Moi! Noin viikko sitten selvittiin Ruotsin reissusta takaisin ja tässä postauksessa tulisikin ostoksia sieltä ja laivalta. Itsessään montaa ostosta en tehnyt, mutta ne olivat sitäkin harkitumpia ja etukäteen mietittyjä. Olenkin tehnyt itselleni listan sellaisista vaatteista, joita monet asukokonaisuudet jäävät kaipaamaan ja aionkin tarkkaan noudattaa sitä kevään ja kesän ostoksia tehdessä. Toki maku saattaa muuttua ja hauskoja kesävaatteita on aina kiva hamstrata, mutta lista koostuukin sellaisista vaatteista joille tulee varmasti vuosien mittaan käyttöä. 
DSC_0668 DSC_0672
Kimono, H&M, 149kr
Kimonosta haaveilin jo viime kesänä, ja se jos mikä on varma tae sille, että vaatetta tulee käytettyä. Kahlasin Tukholmassa vaaaaltavan H&M:n läpi ja sieltä kouliutui kassalle asti tämä kukkaihanuus. Kokoja ei ollut pienempiä jäljellä, mutta tämä on varsin sopiva väljän mallinsa ansiosta. Olen päässäni suunnitellut jo useita yhdistelmiä tämän ympärille, en malta odottaa että saan heittää tämän kesätopin ja shortsien päälle! DSC_0677
Raidallinen crop-top, Hollister, 299kr / musta crop-top, Topshop, 129kr
Hollisterissa oli ihania kesäpaitoja! Mulla oli suuri tuska valita vain yksi, sillä en halunnut käyttää koko budjettiani yhteen liikkeeseen. Sovitin yhteensä neljää vaatetta ja ne kaikki olisin voinut ottaa vaikka heti! Lopulta kassalle päätyi tämä toppi, jota olen ajatellut hameiden ja korkeiden farkkujen kanssa. Can't wait! 

Topshopissa kävimme vain piipahtamassa. Mustalle basic crop-topille on ollut tarvetta ja kesällä tämä sopii monenlaisten alaosien kanssa. Hyvä ostos siis, sekä kuului listalleni! DSC_0694 DSC_0698 DSC_0701 DSC_0703
Victoria's secret pussukat, 450kr / body mist, 13,50€
Victoria's secret:iä ostin niin Tukholman liikkeestä, kuin laivaltakin. Nämä pinkit pussukat veivät sydämeni mennessään ja pakkohan ne oli sitten ostaa. Onneksi todellisuudessa minulla alkoikin olla tarvetta uusille pussukoille niin bussikortille ja avaimille kuin hygieniatuotteille salille. Nämä olivat siihen tarkoitukseen mielestäni oivat ja hinnaltaa järkevämmät, kuin yhden pussukan setti. Lisäksi mukana oli suloinen pikkuruinen kukkaro, se voisi olla hyvä lompakko kesäkasseihin, johon aikaisempi ja iso lompakkoni ei mahdu. Söpöjä ja tarpeellisia! Body mistin nappasin mukaani laivalta, sillä kokoelmissani on tällä hetkellä vain yksi kappale, joka kaipasi kipeästi seuraa. 
DSC_0708
NYX huulipuna, 99kr / Maybelline huulipuna 6,50€
Huulipuniahan ei ole koskaan liikaa, eikö vain? Varsinkin mun tapauksessa, jos kyse on nudesta ja pinkistä! NYX:ä en ole ostanut pitkään aikaan, vaikka olenkin todennut merkin hinta-laatusuhteeltaan hyväksi. Pinkki oli ihana, mitä sitä olen kokeillut muutamana päivänä. Nudestakin tykkään kovasti, sillä aikaisempi nudepunani sanoi juuri itsensä irti. Loisto valinta siis:)

Mitä pidätte ostoksista? Mukavaa viikkoa!
Untitled
2 kommenttia on "Ostoksia reissusta"
  1. Ihania ostoksia ja muutenkin ihanan oloinen blogi, jään seuraamaan! :)

    VastaaPoista
  2. Voi kiitoksia paljon Anna, ihana kuulla:)!

    VastaaPoista

Kiitos kaikista kommeteista :)!