Top Social

Koiran elämää

lauantai 23. toukokuuta 2015
DSC_0932
Meidän pikku aulis aputassu (Nallella on aika suloinen kasvattajanimi) täyttää kesällä jo kaksi vuotta. Koiran kanssa eläminen on kuin olisi kokoajan pieni vauva talossa. Sen perään pitää katsoa, ettei se saa typeriä päähän pistoja ja raavi mattoa riekaleiksi, nappaa pöydän reunalta suklaalevyä tai syö pehmolelun täytteitä. Sitä pitää leikittää ja käyttää yhteiseen tekemiseen monta tuntia päivässä. Sillä on aikoja, millon se kiukuttelee joka asiasta kuin pieni lapsi sekä kieltäytyy laittamasta valjaita päälleen niinkuin pieni lapsi kurahousuja puettaessa. Silti päivääkään en vaihtaisi.
DSC_0041 DSC_0951
Nalle on päivittäinen ilon aiheeni ja rakastan sitä päivä päivältä enemmän. Näkeminen pitkän koulupäivän jälkeen on aina ihanaa, Nalle on aina iloinen kun kohtaamme, se tsemppaa kun on raskasta ja käpertyy viereen nukkumaan kun on yksinäistä. Nukkuvaa poikaa jaksaisin tuijotella tuntitolkulla ja sen jättäminen yksin aamuisin on aina yhtä hirveää. Jos Nalle olisi pieni laukkukoira, ottaisin sen varmasti mukaan joka paikkaan.  PicMonkey Collage DSC_0936
Iltapäivisin metsälenkit on sekä rentouttavia, että Nallen (ja joskus toki munkin) päivän kohokohtia. Välillä hermot on kireellä ja ajatukset epätoivoisia, mutta aina koiran kasvattamisessa ollaan kuitenki päästy aina jaloillemme. Nalle on ystävä, joka ei koskaan petä, on aina lojaali ja rakastaa ehdoitta. Koiran ottaminen on ollut perheemme parhaita päätöksiä:)!
DSC_0916
Untitled
Post Comment
Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommeteista :)!