Top Social

Self-confidence is the best makeup

tiistai 12. toukokuuta 2015
DSC_0941
Kyllä, olen ollut pitkään epävarma itsestäni. Olen hävennyt milloin mitäkin itsessäni ja koittanut oikeastaan piiloutua erilaisten tyylien taakse. Mikään ei tuntunut omalta, tai jos tuntui, en uskaltanut myöntää sitä itselleni. On vaikeaa, koska pitää olla erilainen, mutta ei liian erilainen. Koskaan ei ole riittävän hyvä. Elin jännityksessä siitä, mitä mieltä muut ovat ja olin hyvin kiinnostunut muiden mielipiteistä minua kohtaan. Joskus kuulin mielipiteitä kuitenkin liian suoraan ja se tuntui todella pahalta, otin kaiken kritiikin itseeni. Koitin muuttua ihmisten haluamaan suuntaan, mutta se on mahdotonta, koska yleistä täydellisyyttä ei ole olemassa. Koitin lopulta kierrellä mielipiteitä, etten enää pahoittaisi mieltäni niistä. Jossain vaiheessa kuitenkin huomasin, että en enää edes välittänyt. Siihen ollaan tultu nyt.
PicMonkey Collagev
Kun mietin ihmisiä joita ihailen, heitä ei yhdistä täydellinen tyyli tai upea hymy, vaan itsevarmuus ja luottamus omaan tekemiseen. Olen ymmärtänyt, että ketään muuta ei kannata tavoitella. Sanon ääneen mistä en pidä itsessäni ja kuulen sitten hyväksyntää tai en, pystyn hyväksymään sen itse. Se on hyvä juuri näin. Kyllä omaa ulkonäköään voi muuttaa, mutta sen ei loppujen lopuksi pitäisi vaikuttaa itseluottamukseen ja oman itsensä hyväksymiseen, sillä itsensä hyväksyminen on juuri sitä, että tietää omat vahvuutensa ja heikkoutensa ja pystyy elämään niiden kanssa sellaisina kuin ne ovat. Ei, en vieläkään ole täysin tyytyväinen itseeni, mutta kukapa olisi? Ihmisyyteen kuuluu epätäydellisyys ja täydellinen onkin mielestäni liian tylsää. Upeimmat naiset eivät mielestäni välttämättä ole niitä muodikkaimpia, vaan niitä jotka kantavat oman tyylinsä ylpeydellä. Heidän tekemistään on upea seurata! 

Ja vaikka itse seuraankin muotia, en pukeudu armottomasti sen mukaan. Tai mitä sitten vaikka pukeutuisin? Jos pidän siitä ja koen sen omakseni, miksi en pukeutuisi kuten haluan vain siksi, että se on jonkun mielestä "massaa"? Massaa on mielestäni vain se, joka kopioi muiden pukeutumista vain näyttääkseen samalta. Jos näen jotain mistä todella pidän, en jätä sitä hankkimatta vain sen takia, että se olisi "massaa" tai "liian outo". Jos pidän siitä, se on silloin osa tyyliäni, samapa se onko kaikilla tutuillani samanlainen. 

Tänään havahduin katsoessani itseäni peilistä, koska tajusin, että olen löytänyt oman tyylini. Ja olen itseeni tyytyväinen. Se on hieno tunne, mitä jokaisen kannattaa tavoitella. Älä ole itsellesi liian ankara, oma hyvinvointisi on kaikista tärkeintä. Uskaltakaa olla oma itsenne, elämä helpottuu huomattavasti!:)
Untitled
2 kommenttia on "Self-confidence is the best makeup"
  1. Ihana postaus! Oot tosi nätti, toi ensimmäinen kuva on tosi kiva :)

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos päivän piristyksestä :)!

    VastaaPoista

Kiitos kaikista kommeteista :)!