Top Social

Muutamia aarteita

maanantai 8. kesäkuuta 2015
Moikka! Mulla on kertynyt lähi aikoina muutama ostos, jotka jo malttamattomana odottavat esittelyä. Täältä siis pesee! Jokaiseen ostokseen oon super tyytyväinen, nämä eivät siis todellakaan ole huti ostoksia.
DSC_0187 DSC_0181
Nike Free-lenkkarit! Oonkin lähes vuoden ajan himoinnut useita Niken lenkkareita ja vapaa-ajan kenkiä, mutta suolaisen hinnan takia en ole raaskinut kaupasta kotiuttaa yksiäkään. Air maxit löysin aiemmin 20€:lla kirppikseltä, Niken salikenkäni 10€:lla ja nämä pistivät vielä paremmaksi! Ette ikinä arvaa paljonko maksoin näistä, sillä en ollut itse uskoa silmiäni. Nämä ihanuudet kotiutin Radio kirppikseltä yhden euron hintaan. Tää on oikeesti sitä kirppistelyä parhaimmillaan! Olihan ne hieman elämää nähneet, mutta pienellä ehostuksella ne saivat kokonaan uuden elämän:)
DSC_0197
Nyt kun 70-luku ja liehuvat helmat ovat muotia, olen villiintynyt täysin näistä "liehuttimista." Löysin tämänkin kirppikseltä ja se oli pakko napata mukaan, koska musta valkoinen kevyt kangas on parhaimmillaan kesällä. Niin ihanan raikas! Tästä maksoin kolme euroa. 
DSC_0192
Olen pitkään etsinyt myös todellista bilehametta tai -mekkoa ja musta paljetit kuuluu niihin ehdottomasti. Tämän ihanan hameen nappasin omiin varastoihini Tampereen Muotikirppikseltä, joka järjestettiin viime lauantaina. Muita hankintoja en sitten tehnytkään kyseisestä tapahtumasta, vaikka mieli olisi kyllä kovasti tehnyt kiikuttaa jos jonkinmoisia aarteita kotiin. Tätä himoitsin pitkään meidän viereisessä pöydässä ja lopulta päätin kotiuttaa sen. Hame kustansi kaksi euroa
DSC_0215
Suomen kesä- se nyt on mitä on, joten sateenvarjo takataskussa ei olisi lainkaan huono idea. En muista koska olisin ostanut uuden, joten viime viikolla sateen yllättäessä nappasin tämän H&M:stä. En voinut vastustaa suloista ruusukuviota, vaikka hintaa olikin peräti kahdeksan euroa. Suloinen se on silti!

Näissä tunnelmissa, mukavaa maanantai-iltaa!
Untitled
Post Comment
Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommeteista :)!