Top Social

Now and then: toukokuu

tiistai 23. kesäkuuta 2015
Untitled
Miten tyyli muuttuu vuodessa? Mun mielestä on tosi hauskaa selailla vuoden takaisia asukuvia ja ottaa niistä inspiraatiota tai löytää jokin vaatekappale uudestaan pitkän kadoksissa olon jälkeen. Päätimpä innostuksissani kaivaa vanhoja vuoden takaisia asukuvia kehiin ja vertailla nykyisiin ja näin syntyi uusi postaussarja: now and then!  PicMonkey Collage3.1
Raidathan eivät poistu muodista koskaan, ja eritoten inspiroidun niistä keväisin. Tänäkin keväänä kaappiini on ilmestynyt montakin raidallista vaatekappaletta, joille tulee olemaan paljon käyttöä myös tulevina vuosina. Eihän näissä asuissa äkkiseltään katsottuna ole paljonkaan yhteistä, mutta tarkemmin katsottuna raitojen lisäksi myös mustat korot yhdistävät asuja. Korot ovat tosin täysin eri maata, mutta samapa se. Keväinen raikkaus houkuu molemmista asuista! Vuoden takaisen asunkin voisin heittää päälleni periaatteessa vaikka heti, toimii edelleen.

Lisää vuoden takaisesta asusta täällä.
PicMonkey Collage4.4
Keväisin musta kuoriutuu oikea mekkojen suurkuluttaja! Pinkki ja musta olivat mieleeni vuosi sitten, tänä vuonna suosin hillitympää valkoista ja sinistä. Mekon pituuskin on vaihtunut perusmittaisesta midiin. Bleiseri ja mekko ovat hyvä ja yksinkertainen valinta, leikitellä voi myös niin mekon kuin bleiserinkin värillä. Varma valinta vuodesta toiseen!

Lisää vuoden takaisesta asusta täällä. 

PicMonkey Collage1.1
Trenssi kuuluu kevääseen kuin nenä päähän! Lyhyestä mustasta trenssistä olen siirtynyt siniseen klassisen pituiseen takkiin. Kultaiset korut ja raikas kokonaisuus yhdistää näitäkin variaatioita. Vuoden takaisen kuvan lippis ja lenkkarit ovat musta tosi söpöt yhdessä, tänä vuonna ne ovat vaihtuneet hillitympään värimaailmaan kuten muissakin asuissa on tupannut käydä. Pidän silti vuoden takaisenkin asun fiiliksestä!

Lisää vuoden takaisesta asusta täällä.
PicMonkey Collage2.2Nahkatakki on joka kevään ja syksyn välttämätön vaatekappale. Rentoa fiilistä, lenkkarit, maanläheisiä sävyjä ja leveä hymy, niistä on täydellinen asu tehty. Nahkatakkejakin löytyy niin paljon erilaisia, että jokaiselle löytyy varmasti omantyylinen yksilö. Se on helppo tuunata laukun, huivin ja kenkien avulla erilaisiin tilanteisiin sopivaksi. Yllättävän samanhenkiset asut! 

Lisää vuoden takaisesta asusta täällä.

Mitä pidätte uudesta postaussarjasta? Ihanaa tiistaita!
Untitled
Post Comment
Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommeteista :)!