Top Social

Summer shopping

tiistai 2. kesäkuuta 2015
DSC_0372
Heippa! Kesää odotellessa tuli tehtyä pari hassua ostosta tulevaa kesää varten. Muutama heräteostos kirppikseltä ja H&M:ltä vähän pidemmän aikaa haaveiltuja ostoksia. Tuollaisia terveyssandaaleja vihasin viime kesänä, mutta kuinka kävikään tänä keväänä. Kiikuttelin noin viikko sitten sellaiset omaan kaappiini hyppien onneni kukkuloilla. Niin se mieli muuttuu. Noi on mun mielestä hauskat ja tuo asuihin vähän mielenkiintoa. Mulla onkin monta hyvää yhdistelmää mielessä! 

Kesä on mulla hameiden aikaa! Ostinkin kirppikseltä eurolla söpön raita hameen joka on helppo yhdistellä ja samalla syötävän suloinen. Helteet missä viivytte? Toinen hame on H&M:ltä ja midi-mittainen, jollaista olinkin jo kaavaillut vaatekaappiini midimekon kaveriksi. Midi-mitta on mukava päällä ja harmaa käytännöllinen. Viimeisenä ostin kirppikseltä värikkään kesätunikan, tai mikä lieneekään. Itse sanoin sitä kesäliehuttimeksi, joten olkoot liehutin. Tuo on helppo heittää vaikka bikinien päälle ja lähteä rannalle. Love it! 

Vielä olisi paljon tarpeellisia kesävaatteita ostoslistalla, mutta lähdetään nyt näillä alkuun. Mukavaa tiistaita kaikille! 
Untitled
Post Comment
Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommeteista :)!