Top Social

Flower Power

sunnuntai 19. heinäkuuta 2015
DSC_06592 DSC_06592 DSC_06592 DSC_06592 DSC_06592 DSC_06592 DSC_06592
Moikka kaikille ja leppoisaa sunnuntaita! Mun sunnuntai on ainakin kulunut varsin leppoisissa meiningeissä katsellen telkkaria ja selaten viikonlopun reissukuvia. Meillä oli Antin kanssa vuosipäivä 12.7, mutta silloin oli kalenteri pullollaan muuta, joten siirsimme perinteistä vuosipäivä reissua Helsinkiin viikolla eteenpäin. Mittariin meidän tiimille tuli tänä kesänä kolme vuotta, aika juoksee niin hurjasti! Otimme huoneen Helsingin Torni-hotellista, joka osottautui nappi valinnaksi suhteellisen edullisen kesätarjouksen, hyvän sijainnin ja tunnelmallisen ilmapiirin ansiosta. Reissusta on näillä näkymin tulossa yhteensä kolme postausta, joista tämä on ensimmäinen. Ja mikä ihmeellisintä, mulla on molempien päivien asut ikuisettuna muistikortilla, koska Antti suostui kerrankin napsimaan huolellisesti kuvat. Ymmärrystä tälläisiin hömpötyksiin ei miesnäkökulmasta aina löydy;)

Vihdoin: päivän asuun! Olin pakannut muutaman toimivan asun mukaan, mutta päätin lauantaina laittaa perjantaina ostetut uudet vaatteet samantien niskaan. Ne sopivat täydellisesti mukana olleisiin asusteisiin ja valkoiseen takkiini, joten miksikäs ei. Kukkapaidassa on ihanaa kesävibaa, housut ovat luotettava ostos Mangosta, jotka omistin jo ennestään sinisenä. Mieli olisi ollut ottaa erilaisia kenkiä mukaan, mutta päädyin laittamaan turvalliset lenkkarit, sillä kävelykilometrejä kaupunkilomalla tuppaa kertymään. Ei siis lainkaan huono valinta. Huulille sen sijaan pääsi pitkästä aikaa MAC:in Candy yum yum, se näyttää kerta toisensa jälkeen niin pirteältä. 

Ihanaa sunnuntain jatkoa kaikille!
Untitled
2 kommenttia on "Flower Power "
  1. Paljon onnea sulle ja Antille! :) Mulla ja mun poikaystävällä tulee lokakuussa kaksi vuotta täyteen, ja tosiaan tuntuu, että aika on mennyt ihan siivillä. Ihana toi paita!♥ Itse olisin yhdistänyt ehkä erilaiset kengät tohon, mutta muuten oon tykänny melkein jokaisesta sun asusta täällä. :)

    http://lemondeselonleni.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos paljon Leni!:) Ja onnea myös teille!<3 Olen samaa mieltä kengistä, jokin sirompi vaihtoehto olisi ollut parempi. Reissussa laitoin kuitenkin käytännöllisyyden tyylin edelle, vaikka yleensä tyyli tuppaa jyräämään kaiken:D Matkalaukkukaan ei oikein sallinut toisia kenkiä mukaan:D

    VastaaPoista

Kiitos kaikista kommeteista :)!