Top Social

Kaikki kulmakarvoista

keskiviikko 22. heinäkuuta 2015
DSC_06592
Heippa! Mun viime viikko oli oikeaa kauneuden juhlaa, kun ensin hoidin ihoni kuntoon Nicestyle hyvän olon keskuksessa, ja vielä samalla viikolla kävin laitattamassa kulmani kuosiin. Nyt olo meikatessa on niiiiin helppo, kun on aikaa ja jaksamista keskittyä muuhun, kuin kulmien nyhjäämiseen. Koko meikki näyttää mielestäni huonolta, jos kulmat eivät ole ojennuksessa. Siksi niihin kannattaa uhrata hieman aikaa ja vaivaa. 

Omat kulmani ovat aina tuottaneet meikatessa harmaita hiuksia. Sopivaa kulmakynää tai muotoilutuotetta ei ole tuntunut löytyvän, eikä sopivan mallin hahmottuvan. Kulmani ovat luonnostaan aivan vaaleat ja ilman meikkiä ne eivät erotu juuri lainkaan (kaksi karvaa ristissä korkeintaan:D). Tykkään kuitenkin leikitellä luomiväreillä, joten todella vaaleat kulmat yhdistettynä voimakkaaseen silmämeikkiin on lähinnä surkuhupaisan näköinen. Voi tätä naisena olemisen tuskaa!

Kulmien värjääminen tuntui ainoalta järkevältä ratkaisulta vaaleisiin karvoihini, joten viime viikolla se tapahtui jälleen kolmen vuoden tauon jälkeen, jolloin kulmistani tuli katastrofi. Pientä jännitystä olikin siis ilmassa, kun marssin värjäyttämään kulmiani ja ripsiäni. Lopputulos oli kuitenkin parempi kuin uskalsin edes toivoa, ja aina peilin ohi kulkiessani tuijottelen kauniita kulmiani. En voisi olla tyytyväisempi! Värin minulle taiteili Ari&Lilli-kampaamon Lilli, suosittelen varaamaan häneltä ajan kulmien väriin ja muotoiluun!
DSC_06592 DSC_06592 DSC_06592 DSC_06592
Kulmieni ulkonurkat ovat kuitenkin niin harvat, että ne vaativat pientä täyttämistä kauniin mallin saavuttamiseen. Esittelenkin tässä siis muutaman apuvälineen, millä luon kulmiini viimeisen silauksen. 
DSC_06592
Useiten täytän kulmien ulkonurkkaa NYX:n kulmakarva paletilla, jonka olen ostanut vuosi sitten Saksasta. Paletti on todella riittoisa ja siitä löytyy kaksi erilaista sävyä, vaha ja pienet siveltimet. Siveltimistä en juurikaan piittaaa muuta kuin hätätilanteessa. Vahaa ja vasemman puoleista ruskeaa käytän joka kerta, joita levitän lyhyin vedoin kulmien sekaan täyttämään aukkoja H&M:n viistosiveltimellä.
DSC_06592
Jotta kulmista tulisi siistityn näköiset, viimeistelen kulmien rajat NYX:n concealerilla, häivytän jälkeä varovasti sormella ja joko puuteroin kulmaluun korkeimman kohdan tai täytän sen vaalealla luomivärillä.
DSC_06592
Joskus kulmat kaipaavat vielä täyttöä myös sisänurkasta, jolloin otan avuksi Lumenen kulmakarvakynän, jota lisään hennosti lyhyinä vetoina kulmien joukkoon.


Mitä pidätte uusista kulmistani? Entä kulmakarvarutiineistani?
Untitled
6 kommenttia on "Kaikki kulmakarvoista"
 1. Tosi nätit ja huolitellut luonnolliset kulmat! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos paljon Leni:)! Oon itsekin tosi tyytyväinen:)

  VastaaPoista
 3. No nyt löysi Lilli oikeat sävelet taas. Pehmeämmäät kulmat kuin ennen ;)

  VastaaPoista
 4. Onpa kivat ja just sopivan luonnolliset! :)

  Haluaisin itekki mennä laittaan kulmat kuntoon, oliko toi kallista?

  VastaaPoista
 5. Kiitos paljon Alli! Yleensä paikasta riippuen kulmien laitto maksaa noin 15-25e, itsellä maksoi siitä väliltä:)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista kommeteista :)!