Top Social

Make-up of the day: classic red

maanantai 6. heinäkuuta 2015
DSC_0628
Heippa kaikki! Kesällä meikkailu on jäänyt todenteolla vähäiseksi. Olisiko tämä ollut peräti ensimmäinen meikki heinäkuussa? Ja sen huomasi, en edes osannut enää olla meikillä, vaan vähän väliä sörkin silmiäni tai pyyhkäisin naamaa. On se vaikeaa tämä naisen elämä.

Perinteisestä meikistäni poiketen päädyin kevyempään kullanhohtoiseen silmämeikkiin ja kirkkaan punaisiin huuliin. Punaisissa huulissa en yleensä viihdy ja päädyn sen sijaan viileään pinkkiin tai raikkaaseen nudeen. Lämpimän sävyiset huulipunat eivät ole tuntuneet omalta, mutta täytyyhän joskus poiketa totutusta. Inspiraatiota tähän meikkiin sain Mizz Annielta, joka loihti viime videossaan punaisilla huulilla, tarkoilla rajauksilla ja kultaisilla silmillä höystetyn lookin, johon tykästyin todella paljon. Raikas ja klassinen, arkeen ja juhlaan. DSC_0623DSC_0633 DSC_0665 DSC_0631 PicMonkey Collage DSC_0682 DSC_0679
Untitled
2 kommenttia on "Make-up of the day: classic red"
  1. Oijoi aivan järisyttävän ihana meikki! Millä tuotteella/tuotteilla teit rajaukset ja pysyykö ihan kokopäivän?:-)

    http://kiiaamariaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos paljon Kiia!:) Tein nuo Seppälän omalla the-sarjaan kuuluvalla nestemäisellä rajauskynällä ja oon ollut siihen tosi tyytyväinen. Hinta-laatu todellakin kohdallaan! Ja hyvin on pysynyt koko päivän:)

    VastaaPoista

Kiitos kaikista kommeteista :)!