Top Social

Nicestyle-hemmottelua

tiistai 14. heinäkuuta 2015
Postaus ei ole yhteistyöpostaus ja kaikki mielipiteet ovat omiani.
DSC_06592
Moikka kaikki! Eiliseksi olin varannut synttärilahjaksi saamani suklaahemmotteluhoidon Nicestyle hyvänolonkeskuskuksessa. Hoitoa kuvailtiin näin: "Suklainen kasvohoito on mainio lahjaidea sen hemmotelevien ominaisuuksien johdosta. Kasvohoitoon sisältyy hellä kuorinta joka uudistaa ihoa. Kirkkautta ja kuulautta tuodaan elvyttävällä tehoseerumilla. Tämän jälkeen nautit kosteuttavasta suklaanaamiosta, joka herkullisen tuoksun lisäksi tehostaa seerumin imeytymistä ja tekee ihostasi ihanan pehmeän. Lopuksi intialainen kasvo- ja päähieronta tuovat syvän rentoutuksen josta nauttii koko keho. Kokonaisuuden viimeistelee kosteuttava voide. Kesto 60 min." 
DSC_06592
DSC_06592En ollut koskaan ennen käynyt kasvohoidossa, eikä sellaiselle ole ollut suurta tarvetta ihoni hyvän kunnon vuoksi. Ihoni on kuitenkin kesällä saanut aurinkoa ja joutunut kestämään hikeä ja epäpuhtauksia, joten hoito oli juuri nyt paikallaan. Eikä rentoutuminen hyvissä käsissä koskaan tee pahaa! Ja onhan tämä kokemus itsessään, olo on ylellinen ja rentoutunut:) Joskus pieni itsensä hemmottelu tekee ihmeitä!DSC_06592 DSC_06592
Itse hoitola oli mielestäni kauniisti sisustettu ja siellä vallitsi rauhallinen tunnelma, joka oli juuri täydellinen rentotuttavaan kokemukseen. Kaunis kesäinen musiikki siivitti jonnekin Atlantin toiselle puolelle ja rauhoittavat ja harmoniset värit saivat mielen lepäämään. Turkoosin ja valkoisen yhdistelmä on mielestäni ihanan raikas ja sopi hoitolaan täydellisesti. Asiakaspalvelu oli ystävällistä ja teki asiakkaan olosta mukavan. Tunnelmasta täydet pisteet!
DSC_06592
Hoitokin oli mieleeni. Suklaan tuoksu oli nappivalinta kummitädiltäni, hän kyllä tietää makuni;)! Iho tuntui hoidon jälkeen freesiltä ja pehmeältä, kunnollinen kuorinta ja kosteutus teki sille todella hyvää. Punoitukset ja epäpuhtaudet ovat tasoittuneet. Yleensä en koe miellyttäväksi, jos joku toinen koskee kasvoihini tai meikkaa niitä yms, mutta hoidossa pystyin kyllä rentoutumaan kaikin siemauksin. Suosittelen kaikkia kurkkaamaan Nicestyle:n nettisivuja (click!) ja Tamperelaisia varaamaan aikaa pikimmiten:)! Valikoimasta löytyy vaikka ja mitä!

Untitled
Post Comment
Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommeteista :)!