Top Social

Goodie bag!

maanantai 17. elokuuta 2015
DSC_0267
Nyt olisi luvassa goodie bagien sisältöä! Meille oli blogipolun lanseerausijuhlassa runsaat goodie bagit odottamassa: kokonaisten neljän kanssin kanssa kompastelin kotiin. Eilen purimme sitten äidin kanssa pussukoita ja tongimme että mitä kaikkea sieltä löytyykään. Tässä nyt esittelyssä osa niistä! Tuotteita en ole ehtinyt kunnolla testailla, mutta tarpeen tullen niistä lisää myöhemmin, tässä siis vain ensikosketus:)DSC_0277
Garnierilta oli kolmea erilaista hiustuotetta, jotka otan kyllä ilomielin testiin. Mulla onkin ollut pitkän aikaa ongelmia liittyen hiustenhoitotuotteisiin, saa nähdä onko näistä apua ongelmiin. 
DSC_0284
Bagissa oli klassisesti Lumenen kynsilakkoja syksyn kauniissa väreissä. Gel effect-lakkoja olen kokeillut aiemmin, mutta kokoelmistani ei löytynyt ennestään yhtään omaa. Baby lipsit taasen ovat vanhoja tuttuja, kiva toisiakin sävyjä testiin. 
DSC_0292
Ole hyvä- merkki onkin mulle aivan uusi tuttavuus ja on kiva nähdä mihin näistä on. Tuoksuyhdistelmät kuulostavat ainakin mielenkiintoisilta ja meillähän tuota suihkusaippuaa kuluu, joten nämä ovat enemmän kuin tervetulleet. Saa nähdä vaikka ihastuisin merkkiin!
DSC_0300
Muutamia sisustusjuttujakin pussukoista löytyi ja nämä ovat Havin ja Amanda B:n valikoimista. Tuoksukynttilöissä oli suorastaan hurmaava tuoksu, josta joku teistäkin pääsee nauttimaan pian starttaavan arvonnan puitteissa;) Pysykää siis kuulolla!
DSC_0318
Lisäksi kassit sisältivät isot kasat herkkuja! Niistä löytyi muun muassa Cloetta- suklaata ja raakasuklaapatukoita joita maistelen kyllä mielenkiinnolla.

Mitä tykkäätte:)?
Untitled
tuotteet saatu blogin kautta

2 kommenttia on "Goodie bag!"
  1. Paketit oli kyllä ihan huikeat, siitä ei pääse mihinkään! :) Osaa en vielä ole kokeillut, osa taas meni heti testiin. Kiva että pyrit tämän paketin muillekin, nyt mun ei sitä tarvitse erikseen tehdä ;D

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
  2. No siinä ollaan kyllä ihan samaa mieltä:)! Mullakin muutamat päässyt jo testiin:) Kiitos sulle Hanna!

    VastaaPoista

Kiitos kaikista kommeteista :)!