Top Social

Autumn favourites

keskiviikko 9. syyskuuta 2015
Kesä on jäänyt mun osalta täysin taakse ja katseet on tiukasti tulevassa syksyssä ja talvessa. Muutamia hankintoja olen jo tehnyt tulevaa syksyä varten, mutta koitan pitää ostokset minimissä (saa nähdä miten käy:D) Tällä hetkellä oma vaatekaappi inspiroi, mikä on tosi ilahduttavaa. Uusia asuja tulvii mieleen oman vaatekaapin antimista, vaikka toki kaupoissa ja lehdissä olen nähnyt tosi paljon kivoja elementtejä syyspukeutumiseen. Ihan ehdottomia lemppareita on poolokaulukset ja pontsot!

Tässä muutama inspiraatiokuva mun omasta vaatekaapista.  
DSC_0546
Nilkkurit on mun tämänhetkiset lempparit kenkäosastolla! Matalat korot ovat tyylikkäät, mutta käyttömukavuus on hyvä. Uusimmat nilkkurini ovat nuo beiget ja odotankin innolla niiden käyttöön valjastamista. Nämä ostin kirppikseltä superhalvalla, nimittäin 2,5 eurolla. 
DSC_0561
Syksyllä vaan ihanat syysvärit tuppaa viedä mennessään! Kesäisin käytän hempeitä värejä, mutta syksyisin ruskea (mistä en muuten kesäisin välitä tippaakaan!) ja lämpimät värit vie mut mennessään. Muutamat vuoden takainen oranssi laukku on ihana ja viime viikolla ostin Ginasta ihanan poolokauluksisen mekon, joka varmasti tulee näkymään paljon asukuvissa. Beige pontsokin kuuluu lemppareihin. 
DSC_0555Viimeisenä, muttei vähäisimpänä: raidat, sininen ja beige. Klassiset raidalliset vaatteet tuntuvat tulevan muotiin joka sesongissa ja rakastankin niitä! Lämmin kulta sopii myös syksyn sävyihin. 

Mitkä on sun syksyn lemppareita? Kohtaako meidän maut yhtään:)?
Untitled
2 kommenttia on "Autumn favourites"
  1. Meillä on kyllä ihan samanlainen maku! :D Toi beige laukku.. ♥!

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla:)! Rakastan tota laukkua kyllä kans ❤

    VastaaPoista

Kiitos kaikista kommeteista :)!