Top Social

Autumn is in the air

lauantai 19. syyskuuta 2015
PicMonkey Collage3 PicMonkey Collage2
Tämä on mukavuusalueelta poistumista, jos mikä! En ole koskaan oikeastaan tykännyt vihreästä itselläni, enkä koe sitä omaksi värikseni, joten mikä sen parempaa kuin koittaa vihreää meikkiä syksyn kunniaksi. Mun valikoimista löytyy yksi H&M:n paletti, jossa on aika nätit vihreän, ruskean ja kullan sävyt. Vihreitä en ollut oikeastaan aiemmin kokeillut, muuta kuin sormenpäällä, mutta täytyihän siihen tulla muutos, ja toissa aamuna taioin itselleni astetta syksyisemmän lookin. Halusin pitää jäljen pehmeänä ja niimpä jätin rajaukset poikkeuksellisesti kokonaan pois, mikä ei ollut lainkaan huono idea. Tykkäsin vihreästä oikeastaan niinkin paljon, että voisin koittaa sitä joskus uudelleen. Kokeilu kannatti!

Ps. ruotsin kirjoitukset oli mun mielestä suhteellisen haastavat, saa nähdä miten käy. Onko siellä muita ruotsin kirjoittajia?
Untitled
2 kommenttia on "Autumn is in the air"
  1. Musta koe taas tuntui ihan hyvältä, toki en uskalla sanoa itse tuloksista mitään :D toivotaan parasta! Mitä arvosanaa tavoittelet? :)

    VastaaPoista
  2. Aijaa, hyvä että jostakin tuntui hyvältä!:) Rakennetuotostehtävässä oli muutamia pahoja kohtia, samoin luetuissa sellaisia, joissa arvoin kahden vaiheilla:D Sinne E haluaisin yltää, mutta ei siitä uskalla täälläkään mitään sanoa :)

    VastaaPoista

Kiitos kaikista kommeteista :)!