Top Social

High Heel Collection: Blackies

sunnuntai 6. syyskuuta 2015
PicMonkey Collage Korkkarit tekee naisen, eikö niin? No eiväthän ne aivan kaikkien tyyliin taivu, mutta omaani kylläkin hyvin ja suorastaan rakastan korkkareita. Olenkin jo muutaman vuoden ajan kartuttanut kahden hyllyn päällä lepäävää korkkarikokoelmaani ja nyt ollaan tultu siihen pisteeseen, että hylly ei vedä enää yksiäkään. 13 korkkariparia voi olla jonkun mielestä aivan liikaa, mutta onhan ne nyt vaan niin kauniita, siitä ei pääse yli eikä ympäri. Ja onhan se mukavaa omistaa joka juhlaan ja asuun sopiva pari.

Tulen seuraavien viikkojen aikana esittelemään kokoelmani kolmessa osassa ja tässä niistä ensimmäinen, josta löytyy mustat parini. Mustat korkkarit ovat super käytännöllisiä ja siksi omistankin niitä neljä paria, joista kaikki ovat aivan erityylisiä.
DSC_0542 DSC_0565
Tässä on uusin parini, jonka ostin kirppikseltä muutamalla eurolla, ja alunperin ne ovat H&M:ltä. Kirppikset ovat loistava paikka bongailla uusia korkkaripareja, sillä ihmiset myyvät paljon hyväkuntoisia ja edullisia korkkareita. Koitan kuitenkin epätoivoisesti välttää niiden superhamstrausta, vaikka vaikeaa se onkin, ja napata koriin vain kaikkein kauneimmat yksilöt. 

Näissä pidän eritysesti matalasta ja helposti käveltävästä korosta, nilkkaremmistä ja samettisesta pinnasta. Kaunis malli korvaa huomiotaherättävät värit. 
DSC_0546 DSC_0597
Tämä pari on varmasti kaikkein tavallisin korkkariparini, mutta sitäkin monikäyttöisempi. Sain nämä Antin siskolta Anulta, jolle ne olivat ilmeisesti käyneet tarpeettomiksi. Hyvä sikseen, koska olinkin kaivannut täydellisiä mustia korkkareita. Nämäkin ovat alunperin H&M:ltä.

Näissä rakastan eritysesti helppoutta, kärjen kaunista muotoilua ja ajattomuutta. Tavalliset mustat korkkarit eivät koskaan poistu muodista.
DSC_0549 DSC_0645
DSC_0653
Nämä upeat Guessin korkkarit bongasin kirppikseltä 15€:lla. Harkitsin pitkään näiden ostamista, mutta loppuen lopuksi en voinut vastustaa kiusausta. Ne ovat täysin erimalliset kuin muut, ja kaiken kruunaa ihanat rusetit kultaisilla yksityiskohdilla. Nämä sopivat täydellisesti juhliin yksinkertaisen asun kaverikisi.

Näistä pidän erityisesti niiden kauniiden yksityiskohtien vuoksi, jokainen kaipaa pientä ylellisyyttä kenkähyllylle.
DSC_0550 DSC_0624
Viimeiset, muttei vähäisimmät. Viime kesänä himoitsin puukorkoisia sandaaleja, joten olihan kesän ainut korkkaritoive toteutettava. Puiset korot ja nahkaiset remmit sopivat mielestäni loistavasti kesään, eivätkä nämä alessa kustantaneet kuin 15€, mikä löytö H&M:n alehyllystä!

Näissä silmääni miellyttää kaunis puukorko ja nahkaiset, kiinnostavat muotoilut, kultainen solki on kaunis yksityiskohta. Näissä on tuulahdus kesälomaa!Mitä pidätte mustista ihanuuksistani? Kiinnostaako teitä nähdä lisää?
Untitled
4 kommenttia on "High Heel Collection: Blackies"
 1. Ne oli mulle isot ni jouduin niistä luopuun. Mulla on muutes yhdet saappaat mitkä vois olla sulle kans sopivat, ne ei mee mulla kiinni...

  VastaaPoista
 2. Ite laitan parit pohjalliset niin kyllä ne siitä :D! Aijaa, kiva kuulla :)

  VastaaPoista
 3. Nuo guessin.... on ihan täydelliset mun omaan makuun <3

  VastaaPoista
 4. Ne on mustakin ihanat!❤ kiitos kommentistasi Neppari:)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista kommeteista :)!