Top Social

High heel collection: Colours

torstai 24. syyskuuta 2015
highheelscollection
Nyt olisi korkkarikokoelman toisen osan paikka, jossa esitelläänkin viime kerrasta poiketen värikkäitä kenkiäni. Niitä on yhteensä viisi kappaletta, ja ne toimivat juhla-asun pelastajina aina, kun turvaudun muuten yksinkertaiseen asuun. Pidemmittä puheitta asiaaan!
DSC_0538 DSC_0637
Tässä ovat varmasti tämänhetkiset lempparikorkkarini! Ihanan sirot, kevyet, mutta silti niin kauniit ja ennen kaikkea käytännölliset. Kaikista huvittavinta lempikenkieni tarinassa on se, että ostin ne H&M:n alennusmyynnistä 10€:lla täysin heräteostoksena noin minuutin pohdinnan tuloksena... :D
DSC_0539
DSC_0588
Nämä killerikorot olen ostanut kirppikseltä, ihan vaan siksi että ne ovat niin kauniit. Kertaakaan eivät ole nämä naunokaiset päässeet tositoimiin (bannerirekvisiitaksi kylläkin!), mutta se suotakoon niille. Onhan ne niin nätit hyllyssäkin!
DSC_0544
DSC_0567
Tässä uusimmat tulokkaani, jotka tekivätkin jo pikavisiitin tänne blogiin. Pinkki on aina pinkki, ei siitä mihinkään pääse ja olen sitä mieltä, että täytyyhän naisella olla pinkit korkkarit. Nämäkin ovat alunperin H&M:ltä.
DSC_0541 DSC_0611
Rakastan näissä kenkissä matalaa korkoa (käyttömukavuutta!) ja kaunista kiiltävää kärkeä. Ennen pidin vain pyöreäkärkisistä korkkareista, mutta oon myöhemmin ihastunut terävämpiin kärkiin, Ne tekevät kengistä jotenkin elegantit:) Nämä olen ostanut kirppikseltä, mutta alunperin nämä ovat Biancosta. 
DSC_0545 DSC_0646
Sitten hieman erilaiset kengät, nimittäin räikeää jenkkilippukuosia tolppakoroilla! Nämä ovat musta tosi siistin näköiset, vaikkakaan eivät ihan joka päivän peruskorkkarit. Nämä ovat löytö kirppikseltä myös, eikä mikään ihan tavallinen sellainen!:)

Mitkä on sun lempparit näistä?
Untitled
8 kommenttia on "High heel collection: Colours"
 1. Osaisinpa mäkin käyttää korkkareita. Mulla ei taida ees olla tällä hetkellä kuin kolmet max viidet korot. Noi jenkkiliput on kyllä siistit! ;)

  VastaaPoista
 2. Oot kyl siinä oikeessa, että totuttelua se vaatii :D Ja jos on hyvät korot, niin mikäs niillä sitten on kävellessä... sellasten löytäminen on vaan tosi vaikeeta! Oon samaa mieltä jenkkilipuista, tykkään niistä hirveesti;)

  VastaaPoista
 3. Mulla olis kanssa hakusessa tommoset simppelit korot, vähän niinkuin noi siniturkoosit..

  Liityn lukijaksi muuten, käy tsekkaamassa mun blogi ja samalla osallistumassa arvontaan!

  http://millakristiinan.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Tykkään niistä kans tosi paljon:)!! Kiva kuulla Milla, käyn kurkkaamassa :)

  VastaaPoista
 5. Niin ihanat noi tummansiniset korkkarit!!

  VastaaPoista
 6. Kiitos Julia ❤ ne on munkin lempparit!

  VastaaPoista
 7. Kiiltäväkärkiset käy näin vanhemman
  rouvashenkilön pirtaan ;)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista kommeteista :)!