Top Social

Niin mikä ihonhoito?

maanantai 21. syyskuuta 2015
DSC_0663
Myönnän, olen maailman laiskin ihonhoitaja. Ihoni on aina ollut hyväkuntoinen (joskin vähän pintakuiva), joten suuremmille operaatioille ei ole ollut tarvetta oikeastaan koskaan. Niimpä olen laiskotellut ihonhoidossa hyvän ihonlaatuni kustannuksella, enkä ole kokenut tarvitsevani mitään erityisiä tuotteita sen kunnossapitoon. Lähiaikoina olen kuitenkin ryhdistäytynyt hieman ihonhoidon saralla, ja ottanut rutiineihin muutamia tuotteita, joista tässä mun lempparit.
DSC_0683
Garnier skin naturals Micellar Cleansing Water
Tämä puhdistus vesi on ollut todella hyvä mun tarpeisiin, sillä se poistaa kaiken meikin ja puhdistaa ihoa samalla. Silmämeikkikin lähtee suhteellisen hyvin tällaisella "ei rasvaisella" tuotteella. Suosittelen kokeilemaan tätä sillä tämä on tehokkuutensa lisäksi edullinen ja riittoisa.
DSC_0702
Free man Feeling beautiful facial Clay Mask chocolate & strawberry
Tämä on kertakaikkisen herkullisen tuoksuinen ja tehokas kuorinta, jota käytän joka kerta, kun kasvoni tuntuvat olevan kuorinnan tarpeessa. Tuubi on myös todella riittoisa. Suosittelen suklaan ystäville ;)!
DSC_0706
Lumene 3D tehokosteuttava voidegeeli
Jos vihaat rasvaisen tuntuisia kasvorasvoja, tämä on täydellinen geelimäisen koostumuksensa vuoksi. Se tuntuu todella miellyttävältä iholla ja imeytyy nopeasti. Huomasin ihossani eron jo heti ensimmäisen käytön jälkeen, sillä ihoni on taipuvainen kuivuuteen. Sain tämän elokuun livboxista ja on ollut ehdottomasti boxin suosikkituotteeni!
DSC_0712
Aco spotless overnight
Jos ihooni ilmestyy epäpuhtauksia, laitan tätä siihen heti seuraavaksi yöksi ja voide kuivattaa finnin todella hyvin. Tämä on äitini oikea luottotuote, joten päädyin itsekin kokeilemaan sitä, eikä ole kyllä kaduttanut. Tuubi on myös todella riittoisa. En edes muista kuinka kauan tuo on ollut meillä, vaikka kaikki perheen kolme naista käytämme sitä aktiivisesti. 
DSC_0717
Onko siellä muita laiskoja ihonhoitajia, vai oletteko rutiineissanne mua aktiivisempia? Kivaa alkavaa viikkoa!
Untitled
2 kommenttia on "Niin mikä ihonhoito?"
  1. Kiva ja hyödyllinen postaus! Mua alkoi kiinnostamaan tuo Acon voide ja Freemanin kuorinta. :-) Garnierin misellivesi on mullekkin tuttu ja hyväksi todettu. :-P

    www.therewillbesunshine-emilia.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla Emilia, että postauksesta oli hyötyä sulle:)!! Kannattaa ehdottomasti kokeilla nämä tuotteet, molemmat todettu täällä ainakin toimiviksi :)

    VastaaPoista

Kiitos kaikista kommeteista :)!