Top Social

soft, casual, cozy

sunnuntai 13. syyskuuta 2015
DSC_06142
Heippa kaikille! Vihdoin tänne blogiinkin sain kuvia syksyisestä lempparivaatteesta, nimittäin beigestä ponchostani! Ponchon bongasin jo kesällä muistaakseni heinäkuussa kirppikseltä eurolla, koska olin katsellut jo keväällä ihania ponchoja, mutta en osannut aavistaa, että musta tulisi niiden suuri ystävä. Lähinnä ostin tämän kokeiluun, kun halvalla löysin - ja onneksi kokeilin. 

Syksyssä ihanaa on juurikin kerrospukeutuminen ja siihen tämä vaatekappale on kuin luotu. Se on helppo heittää harteille lämmittämään ja se sopii tosi monenlaisten yläosien kanssa. Alaosissa ei ole niinkään paljon valinnan varaa, sillä iso poncho vaatii aika kapean alaosan kaverikseen. Tämän voi myös heittää takin kanssa huiviksi ja vaihtaa harteille sisätiloissa. Tosi monikäyttöinen ja kaunis vaate mun mielestä, vaikka äiti kysyikin multa kouluun lähtiessä, että otatko torkkupeiton mukaan :D Kieltämättä näissä on jotain yhtäläisyyksiä! 
DSC_0578 DSC_0604DSC_0582 DSC_0561 DSC_0597
Ihanaa sunnuntaita kaikille! Ensi viikko onkin mun osalta tosi tiukka, ensimmäiset kirjalliset yo-kokeet perjantaina! 

Kysymys kuuluu kuitenkin: tykkäättekö te ponchoista?
Untitled
2 kommenttia on "soft, casual, cozy"
  1. Ihana poncho! <3 En omista tällä hetkellä ainuttakaan ponchoa, mutta voisin kyllä haluta sellaisen vaatekaappiini... Onnea muuten kirjoituksiin! :-)

    www.therewillbesunshine-emilia.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Kiitos kaunis Emilia:)! Mullakin tuo poncho on ensimmäinen, ja mieli tekisi jo toista vaikkapa musta-valkoista vaatekaappiin. Kiitos paljon, teen parhaani:)!

    VastaaPoista

Kiitos kaikista kommeteista :)!