Top Social

Bloggaaja-identiteetti hukassa

perjantai 23. lokakuuta 2015
10272268296_beeea05f80_o Muotibloggaaja, kauneusbloggaja, lifestylebloggaja, sisustusbloggaaja... Kaikki muut tuntuvat kuuluvan selkeästi johkinkin kategoriaan, jonka mukaan lukijatkin ovat muotoutuneet. Oma identiteettini taas on ja pysyy hukassa. 

Olen superkiinnostunut muodista. Silmäilen mielenkiintoisia tyylejä kaikkialla liikkuessani ja analysoin, mikä sopisi omaan vaatekaappiini. Poimin ideoita, leikittelen eri tyyleillä, tutustun uusiin ilmiöihin ja ennen kaikkea- rakastan pukeutumista. Itseluottamukseni nousee nollasta sataan, kun saan päälleni tarkkaan harkitun, sen täydellisen asun. Haluan heti kuvata sen ja jakaa tietenkin teille. Seuraavana päivänä en pue enää samaa asua, saa nähdä puenko enää koskaan. Haluan uudistua ja olla kiinnostava, sekä ilmentää omaa persoonallisuuttani. Puen mitä haluan, eivätkä muiden mielipiteet mielipidettäni hetkauta. Olisin siis ideaali muotibloggaja. 

Rakastan myös laittautumista. Täydellisen asun merkitys on menetetty, jos meikki ei sovi kokonaisuuteen. Paras mahdollinen alku päivään on rauhallinen laittautumishetki, jolloin voin koetella hieman rajojani meikin suhteen. Pakkohan sekin on myöntää, että meikit ovat yksinkertaisesti kauniita! Kasvoilla taidokkaasti laitettuna ne ovat tietenkin vieläkin kauniimpia. Kauneus olisi siis minulle sopiva aihepiiri blogia ajatellen. 

Kaiken pinnallisen lisäksi ajattelen paljon elämää. Minulla on mielipiteitä asioihin, ja jos ei ole, otan asioista selvää. Olen kiinnostunut niin yhteiskunnasta kuin yksilön päänsisäisistä asioistakin ja käyn kavereiden kanssa välillä syvällisempiäkin keskusteluja. Blogissa voisin pohtia ajoittain myös syvällisempiä ajatuksiani. 

Tässä se ongelma onkin, en ole osannut päättää mille tielle lähtisin. Tai sitten teen vaan omaa juttuani, enkä välitä kategorisoinnista. Vai onko tämä sitä lifestyleä? Mene ja tiedä. 
Untitled
DSC_0932
Post Comment
Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommeteista :)!