Top Social

Energiaa arkeen

torstai 29. lokakuuta 2015
DSC_0620
Moikka! Syksy on treenien osalta lähtenyt vaihdikkaasti käyntiin ja tulokset paranevat tasaista tahtia. Motivaatiota ei ole tarvinnut tänä syksynä kaivaa kivenkoloista, sillä olen kuollakseni kaivannut arkeen rytmiä, ja paras tapa on ollut hakea vauhtia kuntosalilta. 

Kuntosalitreenaaminen on mun juttu. Salilla saan viettää ihan omaa aikaa ja keskittyä vain tärkeimpään, eli itseeni. Saliseura on toki mukavaa, mutta arjessa mulla toimii parhaiten yksinäinen puurtaminen, sillä joskus on hyvä viettää aikaa vain oman itsensä kanssa. Vaikka olen mielestäni ihan kohtuullinen joukkuepelaaja niin koulun projekteissa kuin kentälläkin, koen silti olevani parhaimmillani aivan yksin. Haluan ottaa kaiken vastuun itselleni, joten kuntosalin yksinäisyys on mulle juuri oivallinen harrastus- vain minä voin vaikuttaa omiin tuloksiini, eivätkä ne riipu kenestäkään muusta. Tästä syystä vauhdikkaat joukkuelajit eivät välttämättä kantaisi hedelmää kohdallani.

Kaikkien kannattaisi tehdä monta kertaa viikossa jotakin, joka vie kaikki ajatukset pois stressaavista asioista. Kuntosalilla treenaaminen vie kaiken keskittymiseni, ja jos ei vie, se on merkki siitä, että kannattaa heittää niskaan lisää painoa. Liikunta samalla antaa hurjasti energiaa arkeen ja olokin sen mukainen. Nukun yöni hyvin ja sikeästi, eikä ongelmia ole nukahtamisessa. Myös ruoka maistuu hyvin. Stressi ei ole ottanut valtaa kertaakaan tänä syksynä, huolimatta tähänastisen elämäni suurimmasta koitoksesta eli ylioppilaskirjoituksista. Toisaalta treenin jälkeen on ihanan raukea olo, eikä stressaaminen tunnu lainkaan tärkeältä. Aktiivinen liikunta on siis tuonut ainoastaan positiivisia asioita elämääni!

Paras parannuskeino stressiin ja sekavaan elämäntilanteeseen uskon olevan säännöllinen liikunta. Se tuo iloa elämään ja samalla antaa haastetta arkipäivään!
DSC_0588 DSC_0556 PicMonkey Collage
fleese 8848 Altitude (2nd hand) / west H&M / pants Gina Tricot / shoes Nike Air max /2nd hand) / woolly hat Gina Tricot (2nd hand) 
DSC_0598
pics by little sister
Untitled

DSC_0932
Post Comment
Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommeteista :)!