Top Social

Faux fur in action

lauantai 10. lokakuuta 2015
Pakkasten tultua siirryin ripeästi talvitakkeihin, olen nimittäin aikamoinen vilukissa. Talvitakkikriisihän siinä iski, mutta onneksi kaapin perukoilta löytyi vuosi sitten kirppikseltä bongattu karvainen kaveri. Kriisiä poikivat myös kengät: mulla ei yksinkertaisesti ole talvikenkiä, mutta onneksi asiaan on tulossa piakkoin korjaus, samoin kuin takkiongelmiin.

Ennenaikainen talvi tuottaa harmaita hiuksia myös asusteiden suhteen. Vaikka tyyli onkin ykkösprioriteetti vaatteissani, en halua paleltua talvella (kukapa haluaisi). Pipo ja käsineet olivat siis hankintalistalla. Huiveja minulla onneksi on kaapit pullollaan. Yritin hakea ongelmaan ratkaisua tänään kirppiskierrokselta ja onneksi pieniä kivoja asusteita talveen löytyikin. Nyt voinkin alkaa käyttää pipoa!
DSC_05632
PicMonkey Collage
jacket H&M (second hand) / sweater H&M (second hand) / pants H&M (2nd hand) / heels Skopunkten / bag H&M (second hand) / scarf Gina Tricot 

Karvatakki ei ole niitä helpoimpia vaatteita yhdistelyn kannalta, se nimittäin vaatii aika simppelin kokonaisuuden ympärilleen. Yleensä en suosi asuja, jotka koostuvat vain tavallisesta neuleesta ja housuista, mutta karvatakin kanssa niistäkin tulee tyylikäs kokonaisuus. Onhan yksinkertaisuus edelleenkin kaunista. 
DSC_0570 DSC_0565
Aiheuttaako pakkaset muillekin harmaita hiuksia?
UntitledDSC_0932Post Comment
Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommeteista :)!