Top Social

How to wear a faux fur

keskiviikko 14. lokakuuta 2015
DSC_0455 Viime viikolla yöpakkasten myötä oli aika kaivaa talvitakit varastojen uumenista ja sieltä löytyi myös tämä ihana karvatakki. Mielestäni se tekee yksinkertaisistakin asuista tyylikkäitä ja on tietenkin mielenkiintoa herättävän näköinen. Ennen kaikkea se on tietenkin lämmin! Aluksi sen yhdistely muihin vaatteisiin oli vaikeaa, mutta myöhemmin mieleen on putkahtanut jos jonkinlaisia ideoita. Haluan jakaa teillekin muutaman oman ideani tekoturkiksen yhdistelyyn vanhojen asukuvien avulla. 
PicMonkey Collage
1. Kuten olen aiemminkin puhunut, karvatakin kanssa sopii simppelit asut. Mun oman harmaan takin kanssa sopii hyvin pastellit, kuten söpö karkkilaukku ja polvisukat. Suloinen tekoturkis sopii tyttömäiseen asuun!

2. Tämä takki sallii myös erilaiset housumallit ja sitä onkin tullut kokeiltua boyfriend farkkujen kanssa. 

3. Tykkään yhdistää tähän takkiin mustaa ja valkoista ja jonkin tehostevärin, joka on tässä tapauksessa viininpunainen. Koroilla takkiin saa lisää ryhtiä. Klassinen asu ei jää tylsäksi turkiksen ansiosta. 
PicMonkey Collage2
4. Tämän takin kanssa toimii hyvin mielestäni isot over size-neuleet. Pidin värit neutraaleina ja annoin takin kerätä huomion. 

5. Tekoturkis sopii sporttisempaankin asuun! Lenkkarit ovat mukava ja helppo valinta.

6. Tässä asussa olen käyttänyt samantyyppistä kaavaa kuin kolmannessa. Päällä mulla on pinkki neule, jonka kaverina tietenkin mustaa ja valkoista. Pienet ykäsityiskohdat kuten polvisukat ja panta ovat hyvä lisä. 

Mukavaa tiistaita kaikille tekoturkistunnelmista!
Untitled


DSC_0932
2 kommenttia on "How to wear a faux fur"

Kiitos kaikista kommeteista :)!